Evet uzunvadede hisseler 40 kat katlýyo
Karaduman dayunun oraya gelirse konu komþu tüm mahalleli olarak yumuluruz
Evet uzunvadede hisseler 40 kat katlýyo
Karaduman dayunun oraya gelirse konu komþu tüm mahalleli olarak yumuluruz
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Aracý kurumlar hep bir aðýzdan banka ve ulaþým öneriyorlar neden sorun bakalým.
beni aradýlar bizimle çalýþýrmýsýnýz diye muhabbet esnasýnda bu muhabbet geçti kalýplaþmýþ cümle ,
yabancý gelirse bu tahtalara gelir diyorlar banka fiyatlarý size göre iskontolumu ýk mýk ,
peki ulaþým geçen sene baþýndan beri millete ulaþým aldýrýldý millet zararda veya seneyi o tahtada kayýpta neye göre veriyorsunuz ucuz kime göre þuanda Trump ve Putin görüþücek aralarýnda bazý konularda anlaþýrlarsa putin incede olsa bize giydirecek ya turist kartýný oynayacak yada doðal gaz bu yüzden portföy yapmak bile zor þuanda ucuz olabilir tamam ama ucuzun ucuzu var senelerce bunu yaþadýk.Herkesin Allah gönlüne göre versin biraz daha seyredelim .
FÝDAN: Suriyede hikayemiz yeni baþlýyor.
Suriyede terörün bitmesi önceliðimiz. Terörün dini, milliyeti yoktur.
Uygun zamanda varlýklar arasýnda yumuþak geçiþler yapmak lazým.Yoksa borsadan da pek zengin olunmaz.
BORSA- VÝOB(SHORT)-EMLAK(EV -ARSA)-DOLAR-ALTIN(S1)...
Bence ülkemde en pahalý varlýk, DOLAR BAZLI EMLAKTIR.Þuanda 100 dolar olan ev, 70 dolara inmeden almam.
Karadumanýn 5500 bantý çok zor büyük olumsuz bir geliþme olmasý gerek geleceði yer en fazla 8000-8.500 ler gelirse dolar bazlý 2.40--2.35 ler.
goldman 11300 vermiþ 2025 1000-1500 puan badem spor teþviki yanýlma payý olsa 2025 12.800-13.000 ler olabilir.
8000-8500 baz alsak tl bazlý 12800-13000 olacaðýný hesaplasak %45-50 getiri buda herþey düzgün giderse.![]()
Þuan enstrümanlarda en çok getiri sindoma abinin ppf si revaçta
Zaten akýllý para sürekli enstürümanlar arasý döngü yaparak parayý çalýþtýrýyo.
Yata yata para büyümez
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Ben keyfimden 31 aralýkta vobu býrakmadým
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Mecbur kaldým
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri