Yýlda 2 kere poz. alýyorum...
17 ekimde burada ne olarak orta vadeli alýþ yaptýðýmý yazdým(8700-400).Özelden de hisse ismi bile verdim..mesajlar forumda..zaten bu günde alýntýladým..
Hala ayný yerdeyim..bana göre '' 14 ekimde:30 nisana kadar 14.000 görülecek(BenCE)'' demiþtim.
Düþüncemde deðiþiklik yok...PLANIM BU.
O zaman sindoya dedim..Orta vadeliþ öngörün varsa,yaz kayýt altýna alalým..SÖYLEYEMEDÝ..
10 gün sonra 24 aralýkta endeks 2.10 dolar olacak dedi..
OLAY ÞU: birileri ORTA VADELÝ öngörüde bulunuyorsa,taþýn altýna elini sokmuþtur...YANILABÝLÝR DE...3 kere viobda battým..
Ama bir þahýs orta vadeli öngörü yazmayýp ta ,yazaný itibarsýzlaþtýrýrsanýz bu karaktersizlik olur..Kimse yazmak zorunda deðil..ama yazanlarý-daha zaman gerçekleþmemiþken ÝTTÝHAM ETMEK DOÐRU DEÐÝL...
OLAY -tartýþma konusu bu...Yoksa hepimiz yanýlýrýz..
Ben sonuç odaklýyým...yazýlandan çok iþlemlere bakarým..bu forumda yazan çok..ne kadar isabetli tahminde bulunuyorlar bilmiyoruz..
Bu yazýlanlarýn ne kadarýný iþlem olarak gerçekleþtiryorlar bilmiyoruz.
Mesela bu forumda günde 10 pozisyon deðiþtirdiðini yazan arkadaþlar var..ben onlarýn çoðunun yazdýklarý kadar iþlem yaptýðýný zannetmiyorum.
Yapýyorlarsa koysunlar belgelerini görelim.
YTD
borsanýn iplerini 2 tane çobanýn eline vermiþler..ky i peþinden sürükleme çabasýyla kýrk takla atýyor..
ky i peþinden sürüklemen için faiz enflasyon dengesine bakacaz..yoksa avcunu yalarsýn..
erken kalkan kýrlangýç yem bulur, erken kalkan solucan yem olur..
Cumhurbaþkaný Erdoðan:
Dünyada liderler arasýnda iki kiþi kaldýk. Þu anda bir ben varým bir de Vladimir Putin.
22 yýl bu fakirin görev süresi var. Nerede ise bir o kadar da sayýn Putin'in var. Diðerlerinin hepsi elemine oldu
https://www.hisse.net/topluluk/showt...98#post6942598
Ben ,kendim ,þahþen ...spot olarak seni(nohut) ve viop olarak keremalkm ý takip ediyorum ..
Neden ikiniz?![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post6942607
Sevgili 007 den cuap alamadým bugün ..bariii sen cugap ver nohutttt![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri