Suriyeli yoksa oy da yok bunlara..
Kalbinden KATRAN akýyor veya 13 yýl kýrmýzý reçeteli ilaç kullanmanýn nöronlarda yaptýðý tahribat olabilir.
13 yýl önce bunlarýn çoðu; 5-10 yaþýndaydý.Çocuklardý.
Ama þimdi delikanlý oldular.O zaman mücadele etmek kolay mýydý?
Karþýnda kendi devletin(ESAT)-RUSYA -ÝRAN vardý..hangi devlet bunlarýn varil bombalarýna dayanabilir..HALEPi ,SÜPÜRGE bombasýyla santim santim enkaza dönderdiler..
Þimdi ise ÜLKELERÝNE DÖNMEK ÝSTÝYORLAR.
SURÝYEYÝ YÝNE SURÝYE ÇOCUKLARI HTÞ kurtardý.
Sizin GÝBÝlerin derdi bunlarýn kimliði.
ADAMLAR hicret eder(çocukken) neden geldiniz-kaçtýnýz dersiniz...
Ülkerini savaþarak 13 günde ele geçirirler ve HALK DEVRÝMÝ YAPARLAR...niye þimdi gidiyorsunuz dersin...
Senin gibi faþitlerin istediði bu halkýn burada ezilmesini görmek ve onlara hakaret etmektir..
YOLLARI AÇIK OLSUN..
Siz, Suriyeliler hiç gitmeyecek gibi plan yapýn..bu bizimkilerin oy açýsýndan iþlerine gelmez..haa gitseler bayram yaparým..ekonomi önce bozulur belki ama sonra Türkiye kurtulur
borsada son öpücük..
Bu forumda elini taþýn altýna koyup;hisse söylemek-endeks tahmini yapmak(net olarak-þartsýz); (bu þekilde yorum yapanlarýn affýna sýðýnarak)SALAKLIKTIR...BEN O SALAKLIÐI ÇOK YAPTIM.
Yaralý parmaða iþemeyen-sürekli koþullu konuþup esasýnda HÝÇBÝR ÞEY demeyen(iþe yarayan bilgi deðildir),SENÝN YANILMANI bekler ve gelir YARGILAR...Üstelik dediðin pozisyonun esiri olursun ve esnek hareket edemezsin.
Ama bol geyik kývamýnda konuþursan -muðlak ifadelerle..forum strest atan mekandýr.
Bundan sonra ne hisse ne de NET ENDEKS yorumum olacak...ELLER HAVA MODUNDA devam..
Yer Ýmleri