Herkese iyi seneler
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Herkese iyi seneler
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
10930 Long pozisyon 10945 flat .
Hayat hoþ gerisi boþ
Dinlerin oluþum aþamasýnda MEZHEPSEL savaþlar veya fikir ayrýlýklarý olmuþtur.Bu da malesef canlar almýþtýr.Bu ÝSLAMDA da-HRÝSTÝYANLIKTA DA olmuþtur.
Öyle 1300 sene önceye gitmeye yok.Bunlarý saysan 100 yýla bir olay düþer.
Gel seninle sadece benim de bizzat gördüðüm son 20-30 yýla gidelim.
IRAKTA 2 milyon müslümaný kim öldürdü:ABD-NATO ÝTTÝFAKI.
SSCB ,AFGANÝSYANDA 1 MÝLYON ÖLDÜRDÜ.
BOSNADA,AVRUPANIN TAM GÖBEÐÝNDE 200.000 müslüman-bosnak Avrupalýlar tarafýndan öldürüldü-tecavüze uðradý.
sonra ABD-NATO ittifaký AFGANÝSTANDA 1 MÝLYON AFGAN öldürdü.(2003-2005)
Alevi-nusayri arap yönetimi-esat ve RUSYA-: SURÝYEDE 1 Milyon insan katletti.sednaya zindaný ve babasýz çocuklar-tecavüzler.
Gelelim bize: 1999 da katsayý çýkardýlar.Yani öss-öys birincisi bile -ham puanda birinci olsa bile yerleþtirmede ilk 30.000 e giremedi.ÝMAM HATÝPLER OLAN öfkeden dolayý tüm meslek liselerini cezalandýrdýlar.Binlerce öðrenci okumak için yurtdýþýna gitti.
Çocuklarýn ilköðretim tamamlamadan (15 yaþ) KURAN kursuna gitmek yasaklandý.
Örtülü memur direk atýlacaktý.ÖRTÜ,HALKI ÝSLAM OLAN DEVLETTE YASAKLANDI...BUNLARI DÝBÝNE KADAR YAÞADIK.
Hristiyan ülkelerde tesettürle okunurken burada yasaklandý.YEÞÝL SERMAYE diyerek bazý öz vatan evlatlarý fiþlendi.
Hani diyorsunuz ya, EKONOMÝ BU KADAR BERBAT ÝKEN NASIL HALA AKP OY ALIYOR..ÝÞTE BUNDAN DOLAYI...O TRAVMALAR öyle güven bunalýmý oluþturdu ki,karþý cenah ne yaparsa yapsýn ,güvenmiyorlar.
YURDIÞINA ÇOK gittim.GAYRÝ MÜSLÜM komþularýn olur, senin dinini kabul etmez.Ama senin dinini yaþamana müdahil olmaz.Ama bizde öyle deðil.
![]()
https://www.hisse.net/topluluk/showt...90#post6956190
Yauv ..ben dün þakadan PETKM yazdým ..sanal bile olsa delirtti ..sen bunca sene nasýl çektin bunun kahrýný
18.33
Gram vermiyor yahu![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
2025 diye biþey geliyormuþ , acayip girecekmiþ bize, en azýndan herþeye % 44 YDO. güncelleme.
herkese iyi seneler.
Bear_Bull
@BearBull26
Bear_Bull
@BearBull26
Yer Ýmleri