Ons gümüþ akþam seansý da baya hareketlilik vardý....
Ons gümüþ akþam seansý da baya hareketlilik vardý....
Ben siyaseti ve oy kullanmayý býraktým.Tavsiye ederim.Bu nedenle siyasi tartýþma yerine konu deðiþsin diye dünden devam edeceðim.Evrim,mutasyon,adaptasyon ve modifikasyon doðanýn bir parçasýdýr ve yaratýlýþa uygundur.Evrim dediysek maymuncu evrim deðil.Þimdi bunlara göre evrim süreklidir ve türler sürekli geliþir.Maymun biraz geliþti,insan maymun arasý bir þey oldu.Sonra biraz daha geliþti, þimdiki insan formuna dönüþtü.Binlerce yýl geçti hala ayný formda insan, geliþim neden durdu, býrak geliþmeyi az kaldý dünya nüfusunun çoðunluðunun zeka seviyesi geri maymuna esitlenecek.Mevcut insan formu ne zaman geliþerek, turist Ömer uzayda filmindeki uzun kulaklý kaptan formuna geçecek,evrim neden durdu yada geriye ket vurdu.
Evrim konusu artýk demode oldu..
Yerçekimi var mý yoksa bu aslýnda bir atmosferik itim mi onu da tartýþmak lazým....
Bu kadar bilim sevdalýsý arkadaþýn olduðu yerde bu konu da evrim gibi çözüme kavuþur diye düþünüyorum..
Evrim tartýþmasý hiç bir zaman demode olmaz, çünkü evrim yoksa yaratýcý bir tanrýnýn olmasý gerekir, yaratýcýyý ret eden evrimcilerin iþine gelmez bu,birazdan gelir biri,sen tanrýlarýn varlýðýný ispat et der mesela.
yinemi kazandýn Allah kumar oynayanlara demekki yardým ediyormuþ
sen tikir et senin sanal hikayenide ne diyorsun apo açýlýmýna .
hamas diye götünü yýrttýn burada ama ülkende olan bir sürü olay var onlarý yaz buraya boþ iþlerle uðraþma bak bakalým senden baþka long þort yazan var mý herkse usul usul iþini görüyor sende elma þekeri almýþ çocuklar gibi hep ben kazanýyorum diye sevindirik oluyorsuniþaretlediðim yeri yorumla bakalým
Gök itimi bana daha mantýklý geliyor. Mesela ay da gök yok daha yükseðe zýplayabiliyorsun veya yerde çukur açtýðýnda yer olmamýþ oluyor ama yine de içine düþüyorsun
Not: evrim konusunda da bu þekilde düþünmeyi ogrenebilirsek yok diyebiliriz.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Aslýnda memleketin haline bakýnca evrim pek yok gibi duruyor ama tabi daha uzun vade bakmak lazým....Tabi 20 sene kýsa bir zaman milyarlarca yýllýk evrim içinde...Hemen evrim yok diye sonuç çýkarmayalým
Yer Ýmleri