"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
46 ziyaretçi. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Normal degilmi izmirde sanayici olan herkes petkimn mal veremedigini soyluyor. Gecen senede bazý fýrýnlar kapalý diyorlardý.
Bunun gercekligi var ise suan ki durum gayet olagan. Bende petkmn arazinde socar turkiyenn tepindigini elinde avucunda ederi olan herseyi aldigini yazmistm . Star payi limaný.
Az ince x de yine biri yazmis bu konuyu. Develtten yardm bekliyor ne zamandr , bakimlar maliyetliyms vs vs .
Ele ayagami dustu bu sirket. Gerci ensesine tokat vurup star payini dusurduler yillarca beklenendi. Bir tokat daha vurup.limanini aldilar . Socar turkiye petkm arazisinde master plan yapiyor. Petkime yarayan ne tarafi var bunun bakimlarmi ???
Son söz , zaten raporlarda kendileride bizim odak noktamz star ona yatirim yapmaya drvam edicez diyorlardi. Itiraf iste. Bunlarin genel.kurulda dile getirilmesi lazým , bakalým .
Bu aralar moda zaten , halka acik sirketi rezil.kepaze edip arka tarafta halka acik olmayanlara yatirim yapmak . Zorluda boyle
Kaldýrdý indirdi kaldýrdý indirdi. Hep kalkýk geziyozytd
Biþey farkettim son süreçte ben ne zaman yazmýyorum, bu þeyi yanýk gibi bir oraya bir buraya delleniyor. ( Mizahsen tabi) Bugünde muhteþem manyak hareketleri yaþadýk. Pandemi sürecinde gibi hissediyorum demiþtim geçen gün. Ytd
Yer Ýmleri