Þimdilik yorum yok tabi. Nazar deðiyor sonra. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bir elinde tespih aðzýnda sakýz ortalýk yaniyorken hemide..
Türkan abla ne demiþti?
Herþeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybeder, düþmesini isteyenler muhtemelen elindekini kaybedenler.
Bende diyorum müþteri hizmetleri niye kitlenmis.tahtacý 2 tuþuna gitti.
Bence bu ön çalýþmaydý. Haftalýk kapanýþ kismini kýrmak için yarýn bir seans daha var. Klibi haketti ama atmýyorum yarýný görmek istiyorum. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dinlendi, oyalandi, çokta sýkýþmýþti. Patladý gitti. Daha iyi olabilirdi ama olsun. Yarýna bakicaz hakkýmýzda hayýrlýsý.
Birazda ben gulem eðlenem. Tahtacidan daha çok yoruldum. Kimse kusuruma bakmiyordur umarým.
Ama klip yok henüz. Dinleyin ulan develeri ve akabinde çalýþtýr ulan votkamla eriði kýsmýnda deðiliz. Ytd
Yer Ýmleri