Dolar, birilerinin sayesinde (:=))), FAIL FREE (hata yapamýyacaðýnýz) bir yatýrým aracýna dönüþtü..
Damlýyor ama, en ufak bir su basmasý-taþkýný yapýp boðulma riski taþýmýyor.
Hatta, geçmiþimizde bol bol göründüðü gibi, muhteþem bir
piyango biletine dönüyor.
Ne denebilir ki, yaðmurdan kaçarken doluya tutulmak böyle bir þey iþte ,
Allah akýl vermeyince..
Güya milleti dövizden uzak tutacaklar..
Bundan mükemmel yatýrým aracý olur mu? asla zararýn yok..
sömetir tatili
malesef çocuklu aileler çoktur
üzücü bir durum
ama ben haberleri izlerken çok daha üzücü bir durumla karþýlaþtým
trt deki ve ahaberdeki spiker sürekli þu cümleleri kullandý
afad ekipleri müdahale etti
afad ekipleri kurtarma çalýþmalarýný yürütüyor
afad ekipleri çalýþýyor
oysa kameralara yansýyan itfaiye araçlarýnýn üsütünde bolu belediyesi yazýyordu
benim tahminim o bölge aslýnda ormanýn müdahale alaný içinde
ama trt ve ahaberdekideki vicdansýzlar bolu belediyesinin adý geçmesin diye neredeyse belediye araçlarýnýn üstüne bant çekeceklerdi
bir halt olacaðý yok.
Evet çok üzücü bütün milletin sömestr tatilini bozdu özellikle kayak merkezlerinde Konaklayan insanlar için soru iþareti ve travma oluþturdu.
Burada sorumluluktan kaçma baþkasýna çamur atma çok yanlýþ.
Ben yazýn Kartalkaya ya çýkmak için 1 saat harcadým orasý dað yolu öyle basit deðil bunu Orman bakanlýðý yetkilileri sorumluysa ruhsatýn verildiði ve yenilendiði dönemlerin yetkilileri sorumluluðunu taþýmalý. Yangýn merdiveni olmadan nasýl ruhsat verilir. Anlaþýlýr gibi deðil.
Yapar o havuz medyalarý,görevleri tetikçiliktir,mesela bir takvim var imamoðlu için mike,mike gidecek hesap verecek diyor,ama halkýn durumu yok ortada,devamlý þiþirme haberleri,zamanýnda istanbul belediyesi soyuldu,iktidara, havuzculara kaynak aktarýldý,topbaþ bile buna dür dedi,kuzu gibi sonu hazin oldu,flash haber bile havuzculara geçti,can ataklý anýnda toz oldu,bu soygunlarlan ülkemi kalkýnýr,amaç kalkýndýrmak deðil amaçlarý TC yýkmak,devamlý uzuna gaz vererek,uzun zaten siyasal islamcý malum bobcu olduðu için görevini yapýyor,acaba bu hareketlen ellerine ne geçecek,bedevi imparatorluðu kurmayayamý çalýþýyorlar...neyse...
Daren Acemoðlu nun Nobel alma konusu var, bu konu bizim neden fakir olduðumuzu neden her iþi berbat yaptýğýmýzý açýklýyor
Ýngilizlerin kurduðu yani kurumlarýný oluþturduðu biri Hindistan biri ABD neden biri zengin biri deðil aþaðýdaki videoyu izleyin ne olduðumuzu iþler neden böyle yürüyor anlayalým..
https://youtu.be/-QhaiOWknzA?si=OTDP7P8hixCh5Jxg
Biz ikinci dünya savaþý bitene kadar görece rahat kaldýk ( yani Atatürk bunu çok iyi idare etti ama ömrü vefa etmedi 60 lara kadar yaþasaydý iþler çok farklý olurdu) ve hýzla borç ödeyip kalkýndýk ancak 1945 ten sonra buraya üç harfliler musallat olmaya baþladý her þeye uzman gönderip karýþtýlar hatta 50 den sonra Milli Eðitim onlarýn isteði þekle geldi ve müsteþar üst düzey yöneticiletir kim hükümet olsa fark etmeden onlarýn istediðini yaptý.
Ýþte Bugüne geldik. Þimdi ben tatile gideceðim mesela otelin yangýn tüplerini , yangýn merdivenini ben mi kontrol edeceðim, yangýn maskesi mi götüreceðim. Bu kurumsallýk neden yok.
Bu üç harflileri kovmak için bir uzman hoca bulup bunlarý bu ülkeden üfürmemiz lazým.
Ama kýyamet de hacýyla hocadan kopacakmýþ onu ne yapacaz bilemedim
En önemli kurum Milli Eðitim , ona sürekli müdahale ettiler ve ediyorlar bu lanet 3 harfliler kimse anlamaz da dikkat de etmez..
Son düzenleme : AgAuCu; 21-01-2025 saat: 13:51.
Yer Ýmleri