Hem de vermesinler köküne ..kök mayýþý çok aþaðýda kalanlara , damdaki öküz gibi böðürsünler , enflasyonu azýtýyollar , sýðýrlar
Yasa çýkmalý, Mayýþý çok isteyen veya yaþlýlýðýmda devlet bana baksýn ,benim çocuklar bana bakmaz diyenler ,nesi var nesi yok tapularýný devlete baðýþlasýn ,devlet de bunlara en iyi þekilde baksýn, ölene kadar ,yok gelin beni dövdü ,yok damat sokaða attý ,emekli mayýþým yetmedi, ortadan kalkar. Tabii hile ile önce malýný oðluna devredip sonra devlete sýðýnmaca yok.![]()
Gerçek devlet anlayýþý bunu yapabilir. Eðer isterse bir formül bulunur. Mesele, kýzdýðýmýz 5 lý çetenin benzeri hareketleri herkesin yapmaya çalýþmasý herkes üçkaðýtçý, küçük üçkaðýtçýyým ben benim aldýðýmdan ne olur ayaklarý yok olmalý, bu kök mayýþý 8-10 bin olanlar var ya bunlara imkan ver yeminlen bunlar Cengiz Colin Limak a rahmet okutur. Yoksa zihniyet ayný zaten sorun da burada o çalarsa ben de çalayým, ben çaldým o da çalsýn biraz bi þey olmaz, hepimiz çalalým sonra neden böyle oldu, iþte bak neden oldu anla..
Neyse sýraya koymuþlar zaten sýra ile gelecek![]()
Yer Ýmleri