Yeni yapilan evlerin yalitimi bu kadar kotumu yaw?
https://www.instagram.com/reel/DEmcA..._web_copy_link
Ýþin þakasý bir yana, sakat bir durum için yedek bir yer belirlemek lazým belki de. Bir sabah kaltýðýmýzda kapý duvar olmuþ görülürse, herkes çil yavrusu gibi daðýlýr.
Bir zamanlarýn efsanesi fotokritik, devasa verilerle yok oldu, ne fotoðraflar yok oldu o sitede, aynýsý alkýþlarlayaþýyorum 'da da oldu. wowturkey vardý, yok oldu, ne bilgiler ne veriler kayboldu o sitede.(yeni wowturkey'de o veri tabaný yok maalesef)
umarým ayný akýbeti yaþamayýz.
Yav hocalarým bu forum Lara ne oluyoda kapanýyor eskiden borsayorumu.com vardý neolduysa biranda kapandý öyle seviyeli bir forumduki çok deðerli samimi güvenli hocalarým vardý hele bir gani hocam vardý ben hayatýmda böyle profosyonel hocaya rastlamadým çok kýymetli bir insandý ama forum kapanýnca kaybettim buradada takip ettiðim çok deðerli hocalarým var inþallah site kapanmazda sizleride kaybetmeyiz hepinizi keyifle takip ediyorum ama hocalarým tecrübe ve bilgi izle bulduðunuz hisseleride paylaþýrda benim gibi acemilerede bir katkýnýz olursa çok sevinirim
Babam geldi ben eleþtirilerimi yaptým bana dedi ki maaþýný alýyormusun. Bende örnek verdim senin evin ne kadar tamam veriyorum kaðýda yazýp bana evini ver. Ben evimi hiç bir zaman satmam deyip çýktý. Dedim benim kaðýda yazdýðým paranýn nasýl ki deðeri yok þuan da matbaa çalýþmazsa maaþ anlamazsýn. Zerre anlamýyor bunlarýn kafa çalýþmýyor deðiþik bir sistemi var. Ýkinci bir sorun Z kuþaðý sorunu muhtemelen bu sorun da çözülecek gibi deðil çok derin kriz afet her neyse öyle bir þok çözer bunlarý. Bizim uzun yýllar sürecek bir sorun olacak bu.
Yer Ýmleri