Bu TÜÝK deki arkadaþ baya maharetli meyveli sepetten çýkarmýþ olmalýdýr ya da onu olaðandýr fiyatlarýný sebebiyle bloke ettiler. Henüz Konya'da hiç bir aðaçta meyve görmedim badem kayýsý kiraz erik ceviz dut yok. Konya'nýn Hadim bölgesinde meyve çiçekleri geç açar oranýn kirazý þeftalisi daha önceden yurtdýþýna giderdi bize yemek nasýp olmazdý. 9-10 EUR toptan fiyatý daha önceleri. Ama müthiþ üzümü var bu sene onunla yetiniriz þeye umut ediyorum. Bizim sitenin önünde üzüm var ama nadiren meyvesi var. Onu da þimdiden Suriyeli kardeþler yeþilken kemiriyorlar. Ege Akdeniz bölgesi meyvelerinde inþallah sýkýntý yoktur. Portakal mandalina incir nar limon da yoksa kýþýn baya zor geçecek. Þimdiden ceviz stokluyorum. Ýçini çýkarýp buz dolabýna koyuyor haným.
Yanýnda bu siteye de gelir soruþturma göz altý. Biraz dikkatli olalým bence. Herkes herkesin fikrini biliyor.
Adana ve Adýyaman belediye baþkanlarýný da almýþlar. Bu iþ en sonunda Angara ya da gidecek gibi.
Kaþtayým.burada espresso labda yok ki kahve içmeyerek protesto edeyim olanlarý.ahshahs helal sana özgür.
Antalya BB Baþkaný Muhittin Böcek'te gözaltýna alýnmýþ.
Yer Ýmleri