Bolu Kartalkaya kayak merkezinde otel yangýný.
10 ölü
32 yaralý
Bolu Kartalkaya kayak merkezinde otel yangýný.
10 ölü
32 yaralý
sömetir tatili
malesef çocuklu aileler çoktur
üzücü bir durum
ama ben haberleri izlerken çok daha üzücü bir durumla karþýlaþtým
trt deki ve ahaberdeki spiker sürekli þu cümleleri kullandý
afad ekipleri müdahale etti
afad ekipleri kurtarma çalýþmalarýný yürütüyor
afad ekipleri çalýþýyor
oysa kameralara yansýyan itfaiye araçlarýnýn üsütünde bolu belediyesi yazýyordu
benim tahminim o bölge aslýnda ormanýn müdahale alaný içinde
ama trt ve ahaberdekideki vicdansýzlar bolu belediyesinin adý geçmesin diye neredeyse belediye araçlarýnýn üstüne bant çekeceklerdi
bir halt olacaðý yok.
Evet çok üzücü bütün milletin sömestr tatilini bozdu özellikle kayak merkezlerinde Konaklayan insanlar için soru iþareti ve travma oluþturdu.
Burada sorumluluktan kaçma baþkasýna çamur atma çok yanlýþ.
Ben yazýn Kartalkaya ya çýkmak için 1 saat harcadým orasý dað yolu öyle basit deðil bunu Orman bakanlýðý yetkilileri sorumluysa ruhsatýn verildiði ve yenilendiði dönemlerin yetkilileri sorumluluðunu taþýmalý. Yangýn merdiveni olmadan nasýl ruhsat verilir. Anlaþýlýr gibi deðil.
Yapar o havuz medyalarý,görevleri tetikçiliktir,mesela bir takvim var imamoðlu için mike,mike gidecek hesap verecek diyor,ama halkýn durumu yok ortada,devamlý þiþirme haberleri,zamanýnda istanbul belediyesi soyuldu,iktidara, havuzculara kaynak aktarýldý,topbaþ bile buna dür dedi,kuzu gibi sonu hazin oldu,flash haber bile havuzculara geçti,can ataklý anýnda toz oldu,bu soygunlarlan ülkemi kalkýnýr,amaç kalkýndýrmak deðil amaçlarý TC yýkmak,devamlý uzuna gaz vererek,uzun zaten siyasal islamcý malum bobcu olduðu için görevini yapýyor,acaba bu hareketlen ellerine ne geçecek,bedevi imparatorluðu kurmayayamý çalýþýyorlar...neyse...
Bunlarýn hepsinin bir prosedürü olmasý ve uygulanabilir olmasý ve senaryolarla çalýþýlmýþ olmasý lazým ,sen ben sonradan fikir yürütüyoruz.
Biz iyi zamanda Gayduruguppak türküsü çalalým ters bi þey olursa da Yemen Türküsü söyleriz.
Bizim eðitimimizi b.Ok eden bu herifler canlarý istediðinde bizi iyi eðitirler mesela THY yi düþünelim iþletim ve bakým sistemlerini dünyada en iyi yapanlardanýz, Alman sanayiine yedek parça üretiyoruz Aselsan vb. Onlar bize kendi ihtiyaçlarý olacak kadar bile eðitim verdiðinde en iyi iþleri yapabiliyoruz. Demek ki sorun millette deðil sistemde .
Yer Ýmleri