Originally Posted by Batman yaw abi yemiþ adam seni thy de pilot cillop gibi yaþýyor US te garsonlukla ev alýp çocuðunu harvard a mý yollayacak Siz bakmayýn G. Amed abime.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Siz bakmayýn G. Amed abime. Amet abimin neresine bakacaðýz neresine bakmayacaðýz ona göre sýnýrlarýmýzý bilelim
Originally Posted by Ayasofya 2005 Amet abimin neresine bakacaðýz neresine bakmayacaðýz ona göre sýnýrlarýmýzý bilelim Bi s.kine takmayacaksýn.
Originally Posted by Filozof 5 teðmen3 disiplin amiri ihraç edildi Þimdi fýtýk çalýp oynar iktidar ve yanlýlarý orduyu korkuttuk diye,öyle sansýnlar,kurt þöyle der ben kýþýn yediðim ayazý hiç unutmam diye !!!
Originally Posted by reha kaya Bi s.kine takmayacaksýn. Adam devamlý gereksiz yazýlar yazýyor býkmadan,neyse iyi matrak oluyor topiklere,matraklarda lazým foruma.
Altýnýn onsu 2810 dolar ile tüm zamanlarýn rekorunu yaptý,sanýrým hedef 3000.
Originally Posted by refaba Adam devamlý gereksiz yazýlar yazýyor býkmadan,neyse iyi matrak oluyor topiklere,matraklarda lazým foruma. gercekler tuhaf geliyor size ben basimdan gecenleri aktariyorum buraya. THY de pilot bile amerikada garsonluk yapiyor ama siz inanmayip uzerine dalga geciyorsunuz
Originally Posted by bisikletci gercekler tuhaf geliyor size ben basimdan gecenleri aktariyorum buraya. THY de pilot bile amerikada garsonluk yapiyor ama siz inanmayip uzerine dalga geciyorsunuz ...............................
Forum Rules
Yer Ýmleri