Google da yazýyor.
Hayýr, Kemal Sunal bir evliya deðildir. Kemal Sunal, Türk sinemasýnýn sevilen bir oyuncusu, yapýmcýsý ve senaristidir. Evliya, Ýslam inancýnda Allah'a yakýn olduðuna inanýlan, olaðanüstü yeteneklere sahip olduðu düþünülen, Allah dostu olarak bilinen kiþilere verilen bir sýfattýr. Kemal Sunal'ýn bu vasýflara sahip olduðuna dair herhangi bir dini kaynak veya inanç bulunmamaktadýr. Dolayýsýyla, Kemal Sunal'ýn evliya olduðu iddiasý doðru deðildir.
Yapay zeka böyle diyor.
Oysa ki ar etmese, Ali SUNAL anlatsa.
Kaç öðrenci okuttuðunu, film setinden yürüyerek uzaklaþtýðýný, yolda gördüðü yardýma muhtaç her kiþiye para yardýmý yaptýðýný, fakirlere ücretsiz yemek daðýtan bir salaþ lokantaya girip, bu yurttaþlarýn tüm yemek paralarýný ödediðini.
Bu kadar çok sevilmek bir inanç deðil mi ?
Canlandýrdýðý tiplemelerdeki rolleri olaðanüstü yetenekler deðilmiydi.
Bu konuda bir dini kaynak bulunmuyormuþ,bulunmaz tabi ki, kaç filminde bu sarýklý düzanbazlarý anlattý topluma.
Ben iddia ediyorum, Kemal SUNAL bir evliyaydý.
Yoksa bu kadar zirvede bu kadar genç, bu kadar tertemiz gidebilirmiydi.
Çýk anlat bunlarý Ali SUNAL..Ar etme, bize yakýþmaz deme..
Babanýn hatýrasýna yapýlan hiçbir saygýsýzlýða izin vermez bu millet.
Çýk anlat..
Ons altýn 3366 dolar...ortalama 75 dolar yükseliþ.
Yarýnki açýklama dövizi devalüe ettik çýkarsa, herkes döt olmaz mý?
[emoji23]
Hacca gitmek için baþvuruda bulunan 1 milyon 849 bin 584 hacý adayý arasýnda kura çekimi yapýldý. 84 bin 942 kiþi mübarek topraklara gitmeye hak kazandý.
baþ vuru yapan deðil, kurada çýkan ödüyor parayý
Hac için gereken para, seçilen programa göre deðiþmektedir. Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý'nýn ekonomik hac programý için yaklaþýk 224,105 TL gerekirken, özel kurasýz hac için yaklaþýk 418,660 TL'ye ihtiyaç vardýr. Bu tutarlar güncel döviz kuru üzerinden hesaplanmýþtýr ve deðiþiklik gösterebilir.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Merhabalar. Bazý sebeplerden dolayý ortalýkta yoktum . Ayasofya baþta olmak olmak üzere saðlýðýmla ilgili mesaj ya da post atanlara teþekkürler. Þu an iyiyim.
Yer Ýmleri