Ters indikatör Mert abiye güvenip hisseye atladýk kucaklaþtýk. Þimdilik durum berabere kaleci kaçarsa bende kaçar. kucak dansý sevmiyor incitici oluyor
Ters indikatör Mert abiye güvenip hisseye atladýk kucaklaþtýk. Þimdilik durum berabere kaleci kaçarsa bende kaçar. kucak dansý sevmiyor incitici oluyor
bi denede QNB 'ye çakayýmda gidem
''de artýk 80 telesindende ASELSAN'ý sana yedirirler... gözlersin ''
bilgisayar grafikerleri tarafýndan hazýrlanmadýysa... þöyle biþiyler var
https://www.facebook.com/reel/959714692744664
long denemesi yabacam elim gitmiyor tübe tübe.
boyuna corttan kazanýnca . long açmak sanki otobanda ters þeride geçmek gibi hissettiriyo yüz elleyinen giderken.
150 de karþýdan gelse..
kaç yabar.. 300
ve mhp iktidar..
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
hep bu EMLAK patron yüzünden.. deðiþik bir baþlýk açtý ondan oldu.. . tüm finans dünyasýnda bir milat olabilir bu baþlýk![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
çok haklýsýnýz Hocam,
maalesef 1980 yýlýndan itibaren yaygýnlaþmaya baþlayan ceberrut devlet söylemi, ayrýca ölçüsüz "liberalleþme" ile kutsanan bireysellik vs derken toplumsal menfaatlerini, sosyal haklarýný savunmaktan aciz bir tüketim toplumuna dönüþtürdüler ülkemizi..
ne demiþti rahmetli, türkiye'yi küçük ABD yapacaðýz..
þimdi ABD gibi dünyanýn kaynaklarýný sömüren bir süper güç için yukarýdaki reçete çalýþýr ama bizim geldiðimiz nokta ortada maalesef...dýþarýda, sürekli ucuz mal kovalayan (tabii þanslý olanlarý) zombivari bir kalabalýktan baþka birþey göremiyorum ben. bunun sonuçlarý da belirttiðiniz gibi toplumsal ve ahlaki çöküþe doðru gidiyor..
Diyanete milyarlarca lira bütçe vermekle çözülmüyor bu iþler...
ytd..
Yer Ýmleri