iddia ediyorum..9500 ler aþaðý kýrýlýrsa 8600 tutmaz diyenler fena artacak..iþte o zaman geçici bir þoklanma durumu yaþayacaksýnýz
Karaduman dayu yine 8600 görülürse eccük mal al yahu büüüle 7500 gelmez mal almazsan hele 5500 hiç gelmez
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
olmaz dayý..olsaydý daha önce alýrdým..trendciyim ben..trendin dönmesi için 8600 lerin altýnda en az birkaç ay dip çalýþmasý yapmalý..
bunu görmeden mal almayacam..ama 7000-7500 arasýndan baþlarým almaya..fullemem..neden..çünkü 5500 ihtimali her zaman var..
bu devasa yükseliþte dip süreci belki 1 yýlý bulur..6 ay dip 6 ay yatay
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Ýris Cibre
@iriscibre
2025 enflasyonunda en kötümser tahminin dahi 32%'yi geçmediði ortamda reel faiz bugün 11,74%
Bu reel faizi Ocakta 9,85%'a indirmenin bir sakýncasý yok hatta faydasý var diye düþünüyorum
Martta zorunlu yapýlmýþýn geri alýnmasý...
Faiz indirimi ve Merkez'in Kobi kredi kalibrasyonuna raðmen Kobi'ye kredi vermeye çok iþtahlý olmayan bankalarýn kredi faizini yükseltti.
Harcanabilir gelir artýþýný zaten görselde ve bir çok yazýmda paylaþtým
Merkezin bu ay da 45%'e inip, Þubat tatil, Martta pas geçeceðini düþünüyorum
Asýl risk, ABD faizlerindeki yükseliþ, tarifeler ve DXY
Ne yazýk ki, Merkez beklendiði kadar indirime bu açýdan fýrsat bulamayabilir
biz bunlarý buralarda çok yazdýk piyasaya mal daðýtýlýnca uzmanlar konuþmaya baþladý iþaretlediðim yer belirsizlik demek.
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
4d
Özgür Özel aðýr skandalý duyurdu
Cumhurbaþkaný Erdoðan, CHP'li bir ilçe belediye baþkanýný sivil araçla saraya çaðýrýp aðýrlamýþ, tehdit imalý transfer teklifinde bulunmuþ.
Halk TV: O isim Yüreðir Belediye Baþkaný Ali Demirçalý.
Yer Ýmleri