Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Ayasofya bi denede ben yazdým
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Cihan Akar
@CihanAk06213133
·
22s
Yunus Emre vakfý
4 milyar dolandýrýlýcýk var
baþkaný ödüllendiriliyor Baküye Büyükelçi olarak atanýyor Adaletiniz batsýn
Birol Akgün kaçamazsýn
#HesapVereceksiniz
Gün gelecek devran dönecek
https://x.com/search?q=yunus%20emre%...rc=typed_query
emlak bak bunlarý kimse konuþmuyor konuþamýyor benim senin paraný almýþlar ismi geçenlere bir bak .
adalet tek taraflý çalýþýyorsa bu iþ bitmiþ artýk,
yahu sindo.. bunlarýn ne amaçla geldikleri belli. hangi birini yazýpta koyacaksýn.
saymaya kalksan forum yetmez.
isimlere bak.. yunus emre vakfý.
ülkenin en eski kültürel deðerlerini bile ne hale getirmiþler.
hepsi saðcýyým diyen dinci kesim.
...
sorada bu insanlar neden ateist oluyor![]()
4 nesil boyunca;
ÝSLAM,hayatýn tüm kademelerinden soyutla.EÐÝTÝMÝ,sekuler yap-dini eðitim yapan okullarý kapat...
Sanatý, tamamen gayri ahlaki bir amaç ile yap-din adamlarýna ,orada hakaret ettir(komedi)
HUKUKtan tüm dini lugatý -anlayýþý çýkar..git, frenklerin hukukunu getir.
Basýný(düne kadar) tamamen siyasal bir diktanýn ürünü yaparak ve dini itibarsýzlaþtýrma aracý olarak kullan...
4 nesil boyunca;''ÝRTÝCA,PKK dan daha tehlikelidir'' diyen,dallamalar yetiþtir..
SONRA ORTAYA ÇIKAN BU NESLÝN VEBALÝNÝ,DÝNE YÜKLE....YOK ÖYLE YAÐMA..
BU MAHSUL(NESÝL),dini, sosyal hayatýn dýþýna iten anlayýþýn ürünüdür..SEKULER HAYAT TARZININ(DEVLET POLÝTÝKASI-100 YILDIR) SONUCUDUR.
DÝNÝ ya tüm yönleriyle vereceksin ,ya da dini aðzýna almayacaksýn..ATEÝST toplum olup kendi etik deðerine göre davranacaksýn.
Yoksa ne kuþ olur ne deve..iþte DEVEKUÞU...
Bizim toplumun özeti(bana göre); KENDÝ YÜRÜYÜÞÜNÜ UNUTTU AMA BAÞKASININKÝNÝ DE ÖÐRENEMEDÝ.
Tamamda bu böyle olursa nasýl düzelecek bu ekonomi , ahlak ,insanlarýn geleceði adalet herkese ayný olmalý .Birlerini itibarsýzlaþtýrmak için adýna siyaset diyorsun bu ülkenin insanlarýnýn huzurunu bozmaya hakký varmý , neden senin adam benim adam diye ayýrýyorsun 900 milyar vergi alýcaðý var 20 milyarýn derdine düþmüþ geri kalan yandaþýn , nasýl olacak þimdi neden halkýn olan parasýný bunlarda tutuyorsun al hepsinden diyorumki kutuplaþma ekonomideki zorluklarla beraber uç noktalara gidiyor tek nedeni koltuk baþka birþey deðil
abka asýmýn neslini yetiþtirecez diye oy veren ben miyim yaw
sucu yine millete at.. imam þaaparsa cemaaat nabar ?
yoðð öyle yaðma.
günahý boyununuza... kendini kandýrabilirsin her türlü eyw.. ama tanrý yemez
varsa tabi.
Yer Ýmleri