Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir hayattýr. Trending Now On Bing
https://www.hisse.net/topluluk/showt...76#post6967576
Çok epik bir MOMENTUM oldu beahele þiþe de
11456
Hayat hoþ gerisi boþ
Yeni teknikçim Chat GPT saat baþý bilgi veriyor..
Önemli Destek ve Direnç Seviyeleri
Destek Seviyeleri:
11,444
Ana destek seviyesi. Fiyat bu seviyeden birkaç kez yukarý tepki vermiþ. Eðer tekrar test edilirse, güçlü bir alýcý talebi gelebilir.
11,393 - 11,400
Ýkinci güçlü destek seviyesi. Daha önce bu bölgeye yakýn iþlemlerden toparlanma görülmüþ.
11,200
Psikolojik destek. Daha derin geri çekilmelerde güçlü bir savunma hattý olabilir.
Direnç Seviyeleri:
11,518
Ana direnç seviyesi. Fiyat þu anda bu seviyeye oldukça yakýn ve bu seviyeyi aþmaya çalýþýyor.
11,550 - 11,580
Üst direnç bölgesi. Eðer fiyat 11,518 seviyesini kýrarsa, bu bölgeye yükselme ihtimali yüksek.
11,630 - 11,650
Yükseliþin devam etmesi durumunda karþýlaþýlabilecek bir sonraki direnç.
Þu Anki Fiyat ve Yakýnlýk:
Þu Anki Fiyat: 11,518 civarýnda iþlem görüyor.
Fiyat, 11,518 direnç seviyesine çok yakýn. Bu seviyenin kýrýlmasý durumunda yukarý yönlü bir hareket olasýlýðý artacaktýr.
Eðer fiyat bu direnci aþamazsa, geri çekilme ile önce 11,444 desteðine, daha sonra 11,400 seviyesine doðru bir düzeltme yaþanabilir.
Özet:
Fiyat þu anda ana direnç seviyesi olan 11,518'de mücadele ediyor.
Bu seviyenin kýrýlmasý, 11,550-11,580 bandýna doðru bir hareketi tetikleyebilir.
Eðer direnç kýrýlamazsa, geri çekilme ile ilk olarak 11,444 desteði test edilebilir.
Bu seviyelerden iþlem yaparken hacim ve momentum gibi göstergelere dikkat edin. Kýrýlmalarda hacim desteði olup olmadýðýný doðrulamak önemlidir.
Aracý kurum analistlerini iþsiz birakacan bu gidiþle.
Bana þu sorularý sorarsan daha detaylý cevap verebilirim,demiþ..
-Prompt: “BIST Ýstanbul XU30 vadeli endeksinin þu anki fiyat hareketlerini analiz et. Son 5 dakikada hangi yönlü hareketler gözlemleniyor ve bu durumun olasý etkileri nedir?”
XU30 endeksinin 15 dakikalýk periyotlu RSI, MACD, ve hareketli ortalamalarýna dayalý olarak kýsa vadeli trend analizi yap. Hangi seviyelerde alým ve satým sinyalleri mevcut?”
“XU30 vadeli endeksindeki önemli destek ve direnç seviyelerini belirle. Þu anki fiyat bu seviyelere yakýn mý?”
“XU30 endeksinde alým/satým iþlemleri için uygun stop loss ve take profit seviyelerini belirle. Risk/ödül oranýný dikkate alarak hedef belirle.”
Kýsa yoldan bana bi alým satým robotu yap desek? Sonra geçmiþe doðru test etsek![]()
Benim sevdiðim 4 vadeli iþlem TRADERý var, amerikalý.. tabi ki
GPT40'a karakter tanýmlamasý da yapabiliyorsun..
Yani DONNELLY'e göre bugün iþlemlerin nasýl olabilir..
Donnely'in yazýþmalarýný, forumlardaki günlük hareketleri GPT bulabiliyor ve kendini kopyalayýp ,onun tarzýnda
bilgi veriyor..Ýstersen Michael Burry de olabilir..
Ben Donnely'in iþlem tarzýný beðenirim.. stop-loss ve kâr al limitlerini baþtan belirler..
Çok þey var, geliþiyor..Biz yazdýkça da o öðreniyor..
Biraz para harcamak þart ,paralý üyelik için GPT-4O![]()
Yer Ýmleri