Kýçýný yýrtýyorsun ama ben açýk yapmýyorum
Hedge benimki
Viop, kaldýraçlý bir piyasa olduðu için, daha az parayla daha büyük bir kontrat satýn alabilirsiniz. Bu durumda hisse senediniz düþerken yükselen endekse karþý hisselerinizi daha az risk alarak hedge etmiþ olursunuz.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
1650den 1000 kontrat çizdi. Mert abi sen misin
Önemli olan kazanmaktýr.KAZANMANA yardým edecek tecrübeye sahipsen olay tamamdýr.
23 yýldýr býstte ve 18 yýldýr viobdayým.BEDELLÝ MESELESÝNÝ BÝLMEM-REHÝN OLAYINDAN HABERÝM YOK..BÝLANÇOYA ÝSE BAKMAM..VÝOBDA,HÝSSE VADELÝLERDEKÝ VADE sonu uygulamayý bir kere bile okumadým...
Batmayacak hisseyi en kötü bilançoda alýyorum..ve sadece endeks kont. iþlem yaptým..Bedelli hisse ile iþim olmaz.
Yukarýdakilerin hiçbiriyle iþim olmaz.OKUMAM BÝLE..Ama viob ve endeks birleþimi olarak elde edilen oransal ve miktar karý(nazara inanmasam ) paylaþýrdým.Forumda kaç kiþi beni geçer bilemem...
EGO OLAYI OLARAK ALGILAMAYIN LÜTFEN..Ama iþinize yaramayacak viob-hisse ilgili gereksiz þeyleri bilmemin hiçbirrr anlamý ve meziyeti yoktur.
Ýstediðin kadar bil(KISAVADE) ama endeksin en dibinde 2.20 dolar(enaz) görülecek dersen(DEDÝN),tüm bildiðin KOCAMAN BÝR ÇÖPTÜR.
BOZKURT,8566 diptir dedi..ve ADAM KAZANDI...
ÝCRAATA BAKIYORUZ..
GERÝSÝNÝ 2 aylýk SPK kursunda verirler..ARACI KURUMDA emirleri iletirsin.
VÝOB-BIST,oyun teorisidir.Gerisi angarya..ÜLKENÝN YARISI EKONOMÝ-ÝÞLETME ve türev bölümlerden mezun.Böyle olsaydý teoriði çok iyi bildiklerinden zengin olmalarý gerekirdi.
BOZKURT,yeteri kadar ve kazanacaðý bilgiye sahip...gerisi ANGARYA..
Son düzenleme : ABKA; 22-01-2025 saat: 21:12.
Lan adam durduk yere beni alýntýlayarak gönderi yazmýþ...
Ki bunun son gönderisi henüz otelde ölenlerin sayýsý(10) civarýnda açýklanýp, tez elden;
"Ölenlere rahmet..." falan fiþman... mertebesindeydi...
Ki bunlarýn, memlekette ölen Suriyeli, Arap vb. deðilse..
Herhangi bir hassasiyet gösterdiðini de göremedik.
Özetle... Sieee...
Yer Ýmleri