Alýntý Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazýyý Oku
Altýn ve gümüþ ons akþam þort poz açtým...ben savaþ çýkmazsa... Ons un bu ay için yüzde 5 -7 arasýnda düþüþ bekliyorum...
Bu mesajý Cuma günü yazmýþtým... bugün ciddi satýþ geldi...sanýrým bir ay bile beklemeden bu hafta ve gelecek haftalarda deðer kaybý söylediðim oraný bulacak... izleyelim bakalým
13.07-2025 yazýn
utanmadan yalan söyleyen zavallý senin yazýndan beri % 5 yakýn yukarý gitmiþ ons þimdi kývýrýp duruyorsun bak buda gösteremediðin ekstren hadi naþ
8 âdet daha açtým 11.312 ... þort....toplam 34 adet oldu.... bakalým aþaðý gelirse kapatacaðým....yoksa sabah kaparým....tabi abd borsalarý toparlandý diye aldý bunlar
8 âdet daha açtým 11.312 ... þort....toplam 34 adet oldu.... bakalým aþaðý gelirse kapatacaðým....yoksa sabah kaparým....tabi abd borsalarý toparlandý diye aldý bunlar
Bazan büyük lafý dinlemek lazým, heç gerek yok bence de, kapat gitsin, yarýn görerek oynarsýn
Real time online olarak dün dipten açýlan lönkü bugün tepeden kapattým dayucuðum
en tepeden mi firesiz ?
Bravo Bozkurt reyiz balkanlar ortadoðu avrupa abd antartika ,g.amerika afrika vs. nin en büyük vobcusu takdir ve takdis edyorum seni
hani býrakmýþtýn
Yer Ýmleri