Gidiyorsun, bilmediðim uzaklara Bakarken ardýndan, gitme kal diyemedim Ayrýlýk birçok þeyi aldý götürdü benden Dostlarým sordular o gitti diyemedim
Diyemedim, diyemedim, diyemedim, diyemedim Bakarken ardýndan gitme kal diyemedim
Þimdi her þey anlamsýz, yarým kaldý aþkýmýz Akarken gözyaþlarým deli gibi zamansýz Seviyorum, seviyorum, seviyorum Gururum engel oldu, seviyorum diyemedim
bugünün þarkýsý bence
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Anadolu Ajansý
@anadoluajansi
Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý, 2012 yýlý Devlet Gelir Uzman Yardýmcýlýðý Giriþ Sýnavý sorularýnýn FETÖ mensuplarýna sýzdýrýlmasýna iliþkin soruþturmasý kapsamýnda 7 þüpheli hakkýnda gözaltý kararý verdi http://v.aa.com.tr/3449483
milat ne zamandý þu föteþler için?![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
výop ta 11185 kadar basmak var kafamda orasý çalýþmazsa gerisini bademler basar![]()
dün dedim 2025 2024 un kopyasý olacak borsa ve doviz de olan avucunu yalayacak ... mevduattan öte köy yok ... ayrýca e ndeks 5600 a gelir dediysek zaten gelmedi mi kagýtlar bence býrak 5600 u 4000 seviyesinde bir cogu
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri