Son pozunuda real time online olarak kapattýðýný yazarsan seni günün en iyi real time daytradeci vobcusu ilan edicem
Þýh ucmaz mürit ucurur![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Muhalifim deyince muhalif mý oluyor.Muhaliflik düþünce ve eylemle olur.Muhalif olduðun tezle farklý düþüncede ve eylemde olursan muhalif olursun.Anadolu yakasýnda oturanda Ýstanbullu,Avrupa yakasýnda oturan da Ýstanbul 'lu.Anadolu yakasýnda oturan ben Ankara'liyim dese ne dersiniz.Bu ülkede muhalefet kavramýný sanki fiiliyata uygun bir kavramla yeniden tanýmlamak gerekecek bir gün bu gidiþata göre.
Ses getirecek yeni 1 parti kurulmalý
Bunlarýn hepisi ayný zihniyet
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Ýktidarýn elinde tek bir silah var böl,parçala ,yönet senelerdir böyle.Ýmamoðlu davalarý bilinçli açýlýyor Mansur baþkanýn hýrsýný ve isteðini ayakta tutmak için
ne yapýyor a imamoðlu mu aday olacak Mansur mu olacak ,
aaaa mansurun oyu daha fazla onun olmasý gerek aaaaaaa mansur ülkücü chp nin genel kurulunda kazanamaz vs vs .
ateþe yandaþ kanallar üzerinden odun atarak iktidar süreci böyle yönettiriyor.
Bu olay aslýnda çok basit bir þekilde dikiþ atýlýp kenara alýnýr 2 aday çýkýp protokol imzalayacak halk halk diyorsunuz ya o zaman hýrsýnýz halkýn önüne geçmeyecek deyip net karar alýp kamuoyuna açýklama yapmalý.
Mesela geçenlerde parti kuran biri var güya muhalif.Bir sonraki seçimde,2023 seçimlerindeki malum adayýn rolünü oynayacak ..
Yer Ýmleri