daha sonraki baþlýðýda kelime-i þahadet ile açar ,,,bu iþ tamamdýr.
Bear_Bull @BearBull26
Originally Posted by pisyedili01 Baþlýðý hep EMLAK açsýn diyenler Kabul edenler ? Kabul etmeyenler ? Kabul edilmiþdir. Çok demokratik oldu biliyorum. bu sefer euzu besmele ile açsýn ama
Originally Posted by Bear_Bull bu sefer euzu besmele ile açsýn ama bu kez koçbaþýynan açacam topici.. daha da kapatamayacaklar
Originally Posted by Bear_Bull bu sefer euzu besmele ile açsýn ama Sn Bear Bull aðabeyim, Adaþým tahminen sizi kýrmaz diye düþünüyorum. Tüm forumdaþlarýma keyifli huzurlu bir hafta sonu dilerim. Saygýlar
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Originally Posted by pisyedili01 Sn Bear Bull aðabeyim, Adaþým tahminen sizi kýrmaz diye düþünüyorum. Tüm forumdaþlarýma keyifli huzurlu bir hafta sonu dilerim. Saygýlar böyle böyle beni dine getireceniz demi sanki ben anlamýyom
Originally Posted by EMLAK böyle böyle beni dine getireceniz demi sanki ben anlamýyom Seni Adana'ya kebap yemeye bile henüz getiremedik adaþým.
Originally Posted by Bear_Bull bu sefer euzu besmele ile açsýn ama besmeleli hali bu Originally Posted by EMLAK bismillah.. besmelenin üstüne bira çektiði için normalin 3 katý çarpýldýkya zaten
Originally Posted by çýtak besmeleli hali bu besmelenin üstüne bira çektiði için normalin 3 katý çarpýldýkya zaten Alemsin çýtak dayu, güldürdün akþam akþam
Forum Rules
Yer Ýmleri