Emlak geldiðinde yoklama yap.
Benim gazoz aðacým tokatçý nerde bugun piyasada yok
normalde 30-40-50 kontrat aç kapa artema yapmasý gerekirdi![]()
Emlak geldiðinde yoklama yap.
Benim gazoz aðacým tokatçý nerde bugun piyasada yok
normalde 30-40-50 kontrat aç kapa artema yapmasý gerekirdi![]()
Isc mi ekgyo mu?
Ýkisi de 14.18
Alem eþek yarýþý görsün![]()
Görünen 2021 2022 sonrasý borsaya merhaba demiþ kesim aðýr bir imtihandan geçiyor. Her yerde aðlama küfür gözyaþý lanet var . Bu kesim aðýr borsa ve matematik cahili kiþilerdi ne yazýkki. 6 ay öncesine göre yüzde 30 aþaðýda olan bir kaðýtta faiz/enflasyon maliyetini de eklersek yüzde 100 ralli yaparsa anca baþa baþ den gelebiliyorlar. Süre uzadýkça makas/fýrsat maliyeti makasý açýlýyor tabi. Bu dediklerim ciddi baba kaðýrlar için geçerli . 40 fk 10 pd/dd den fiyatlananlarýn çoðunda ise tam manasý ile kýyým yaþanmýþ hala da yaþanýyor
9390 a dek dusebilir endeks
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýris Cibre
@iriscibre
·
11d
Bu ciddi bir haber
Suriye Türkiye'ye gümrük vergilerini 300-500% oranýnda artýrdý. Yýllýk ihracatýmýz ortalama 2 MLR USD
Siyaseten bu kararýn bu ortamda alýnmýþ olmasý aslýnda Suriye'de zannettiðimiz kadar etkin olmadýðýmýzý mý gösteriyor?
Bize anlatýlan suriye hikayesiyle bu ters bir haber yinemi kandýrýldýk![]()
hale bak...Bizden vize istemeden önce Þam da namaz kýlsak iyi olur..Sonra Avrupa ya giremediðimiz gibi oeaya da giremeyiz belki
......
Borsa Medya:
Suriye'de yeni yönetim, Türkiye sýnýrýndan gelen ithal ürünlere uygulanan gümrük vergilerini yüzde 300 ila yüzde 500 arasýnda artýrdý. Bu karar, iki ülke arasýndaki ticareti adeta durma noktasýna getirdi.
Yer Ýmleri