dolarý %50 baskýlayýp ne zaman iplerin býrakýlacaðý belirsiz bir ortam..( politika -ekonomi ortaklýðý )
böyle biþey olur mu yahu..piyasa fare kapanýný kurmuþ tuzaðýn ortasýnda peynir var ..hadi gel bunu ye diyor..akýllý bir fare yemez bunu
dolarý %50 baskýlayýp ne zaman iplerin býrakýlacaðý belirsiz bir ortam..( politika -ekonomi ortaklýðý )
böyle biþey olur mu yahu..piyasa fare kapanýný kurmuþ tuzaðýn ortasýnda peynir var ..hadi gel bunu ye diyor..akýllý bir fare yemez bunu
zaten sepet yaptýk bekliyoruz 7000 lerin gelmesini..gram ( dolayýsyle dolar) ve faizde bekliyoruz..seneye gelirse 7000 ler seneye gireriz farketmez..ölçüm; dolar/tl nin güç olarak tutulmamasý, bu kalkacak..hileli piyasa olmaz..5 yýllýk trendin tabaný olacak..ölçü bu..
siyaset ya da ekonomi anlamam ben..bu ikisi olacak..zaten bunlar olmadan borsaya alýcý da gelmez daha..
Memlekete dair eleþtirilere... Amenna.
Sosyal, ekonomik politikalara eleþtirilere... Eyvallah.
Daa....
Arkadaþ; bu süreç 1 yýldan uzun sürdü, hâlâ da sürüyor:
2 milyon TL'yi %55 faiz ile yatýrsan günde 3.000 TL alýyordun 1 yýldan uzun süredir:
Þimdi yatýrsan:
2.7xx civarý alýyorsun...
Akýllý olsan... USDTRY kuru neredeyse sabit iken, döviz bazýnda %50 arttýrabilirdin paraný.
Yine söylüyorum. Ýktidarý eleþtir... Amenna katýlýrým.
Lakin yatýrým söz konusu ise...
ben dolar almadýmki..gram altýn ve faizdeyim ben..ne anlatýyorsun..accuk dediðime odaklan..dolar tl ederini bulmadan yatýrýmcý hileli oyuna girmez diyorum..bunu nasýl anlatayým sana..adam arkasýna dolar sopasýný saklamýþ ne zaman kafana vuracaðýný ancak kendi biliyor, sen tam uçuyorum dediðin an kafana çakacak sopayý..hileli sisteme mahkum edecek seni..bekleki kurtul o zaman..siyaset diyorsun hala yahu..yazdýðýmý 3 kez okuma cezasý veriyorum sana ..altýný çize çize oku![]()
hani önceden anneler çocuklarý çaðýrýrdý elleri arkada süpürgeyi tutuyor, gel biþe yapmayacam diyor ama çocuk bile gelmem dövecen diyordu..hah aynýsý iþte..ellerinde %50 potansiyel getirisi olan dolar var, ama yatýrýmcý çaðýrýyor..nerden bilecem dövmeyeceðini..senet mi yapacaz aramýzda..böyle piyasa olur mu len
Yer Ýmleri