Hakaret küfür insanlarýn açizliðidir..
Bende iyi küfür bilirim.. lakin deðmez..
Ben benim gibi düþünmeyen herkese küfür etsem...
Ooooo
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
belli idi böyle yapacaðý......en ufak açýðýný arýyordu...........dayanamadý artýk ip bugün koptu.....ramazan günü boþver cevap verme.....herkesin aklý var neticede.......kimsenin avukatlýðýna ihtiyacýmýz yok......beðenmeyen satsýn beðenen alsýn........milletin iradesine karýþmasýnlar.......
Hadi bir bilgi vereyim... Lakin güncel deðil.
Dudullu ilk projesinde yatay mimari olarak 4+1..3+ 1 yoðunluklu olmak üzere 2+1 olmak üzere 372 adet baðýmsýz bölüm vardý.
Arazinin 7 dönümü parka tedlim ediliyor lakin imar hakký korunuyordu..
Bodrum zemin ve 1 kat imar yekünününe dahil deðildi. 25 metreye kadar yükseklik izni ve kaks 2 idi..
Þimdi yeni projede ne yapýlýr ne edilir bilmiyorum ama 1 zemin ve 1 kat dükkanlar herhalde þu anki pýnar sütün degerinden fazla olur...
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Eðleneyim dedim ....de bu arada sizde acemþahýn adamý oldunuz...arada..
Ýstanbuldaki gayrimenkullerin pýnar süte ait olduðunu buralardan kira aldýðýný kaldýramadý..
Evet haklýsýn çoluk çocukla fazla yüz göz olmamak lazým.
Yakýnda bu Topkapý Merter, Ayazaða gayrimenkullerini buradan.. bedavaya paylaþacagým..
Néy Nâmé...!
terbiyesiz,pislik,yalancý daha sayamadým neler söylemiþ.......insan tanýmadýðý birine böyle sözler söyleyebilirmi hayret biþey........sebebide yalan bilgi vermek.....kime göre yalan kendi bildiði inandýðý gerçeklere göre........ya senin bildiklerin yanlýþsa......burada her söyleneni ispat etmekle görevlimi insanlar......inanmýyorsan sat tuþuna bas git......benim irademe karýþma ihtiyacým yok senin bilgilerine......
Eskiden de burada sataþma olurdu..bir ahlak içinde insanlar kendi fikirlerini söylerdi..
Neyse konuyu fazla uzatmayalým..
Son olarak þunu deyelim..
Evet bilanço kötü... Hatta cok kötü.
Ancak 1 yýldan yana azar azar 12. TL ortalama ile almýþtým.. bu büyük gözüken zarar ile de 9 lira altýnda bir o kadar daha aldým ortalamam iþte 10.50 TL oldu..
Zarar bu kadar büyük olmasa almazdým ekstra..
Ýþ ve ciro o kadar büyümüþ ki..
Nasrettin hoca hikayesinde olduðu gibi þimdi kazan ölü doðurdu... Hisse baþýna 5.4 TL müthiþ zarar..
Bu zararý yazabilen þirket iþler az iyileþtiðinde hisse baþýna 10 lirada kar yazabilir yani kazan ikiz doðurabilir...
Bu büyüklük mevcut.
Esas faaliyet karý mevcut...
Benim kotlarý a karþýlýk ilk üçte 70 milyon lotu olanlar düþünsün..
Kim bilir belki ikiz deðil üçüz doðurur..
Haydi bol kazançlar hayýrlý geceler.!
Néy Nâmé...!
Ben Ýzmir deki fabrika taþýnacak demedim ki.
Uzun vadede þirketin arazisinin deðer kazanabileceðine dikkat çektim.Bununla ilgili ne gibi bir çözüm olabileceði konusunda beyin fýrtýnasý yürüttüm.
Ayrýca böyle bir durum olsa bana mý söylerler?Eskiþehir Urfa ile ilgili üretim detaylarýna bakmadým ve yatýrýmcý iliþkilerine sormadým.
Pýnar Süt Ýzmir fabrikasýnýn olduðu yer Forum Bornova ya 3.5km ile 4 km mesafede.Ýzmir e gider gelirim.Forum Bornova,point bornova yý bilirim.Point bornova ya uzaklýðý da yaklaþýk 3 km dir.Yani otogara uzaklýðý da 3 km.Konumu iyi.Civarýndaki satýlýk fabrikalara bakýp yaklaþýk bir deðerleme hesabý yapýlabilir diye düþünüyorum.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri