"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
28 Mart Olaðan Genel Kurul toplantýsýna katýlacak yatýrýmcýlarýn þirketin durumu ile ilgili tepkilerinin olabileceðini düþünüyorum.
Bakalým zaman neyi gösterecek.
Ytd
Sayýn arkadaþlar isteyen satar, isteyen alýr...
Ben büyük fýrsatý gördüm ve aldým.. Ýsteyene inþallah 100 liradan satarýz, az bir zaman sonra.!
Bol kazançlar olsun!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Merhaba pýnar süt ailesi üstadlarýn yazýlarýný okuyor bunlardan güzellerini alýp deðerlendirme fýrsatý buluyorum
hakaret içeren sözler bize bir kazaným vermediði gibi bu mübarek ramazan ayýnda çok kýrýcý oluyor bu platformda
paydaþlarýmýzla en iyiyi en güzeli en doðrusu ile bilgiler alabilir ve buna göre yatýrýmlarýmýzý yönlendirebilirsek siz deðerli
üstadlara müteþekkir oluruz.Yorum yapan üstadlara söylüyorum hepiniz emek ve zaman ayýrýp bize bilgiler veriyorsunuz
çok kýymetlisiniz bunun için minnettarýz sað olun var olun baþta acemþah hocam olmak üzere sakýn yanlýþ anlamayýn kendisini bire bir tanýmam
adamý falan deðilim ama paylaþýmlarýndan iyi hisseler aldým iyide kazandým, hocamýn pýnar süte yazdýðýný görünce o kadar mutlu olmuþtumki ben burada
daha eskiyim demekki doðru yoldasýn dedim kendi kendime Sevgiler kalýn saðlýcakla
Þu gayrimenkuller meselesi..
Dudullu'daki daðýtým merkezi zaten ilk önce deðerlendirilebilecek ve kentin yaþam bölgesi içinde kaldý. Bu arazinin ederinin þu an
pýnar süt 'ün borsa deðeri 70 milyon dolar olmasý karþýsýnda 100 milyon dolarlar civarýnda bir ederi olabileceðini deðerlendiriyorum.
Dudullu arsasý ile beraber Ýstanbul'da kýymete binen diðer bir yer Kâðýthane deresi kenarýndaki Ayazaða daðýtým kompleksi, buradaki yapýlaþmayý 20 yýldýr takip ederim, Bölge artýk M2 yerleþim bölgesi ilan edildi, bölgedeki 2 taþ ocaðý kapatýldý. bölgede ticari faaliyette bulunan lojistik þirketlerine baþka yerlerde faaliyette bulunma ihtarlarý cekildi.
Bölge dað baþý gözüksede bölgedeki deðerli gayrimenkuller, üniveristeler, hastaneler ve iþ merkezleri ile Ýstanbulun diðer akslarýna olan yakýnlýðý ile deðerlenmeye devam ediyor. Bölgede, Pýnar daðýtým merkezine bir kaç yüz metrelik mesafede EÝS Eczacýbaþý, artaþ inþaat ile arsasýnda ve eski ÝETT garajýnda Kiptaþ bir ortak ile Proje Ýnþasýna baþladý, Gayrimenkul ve inþaatcý þirketlerin Pýnara burasý için en az 100 milyon dolar teklif edebileceðini düþünüyorum.
Bölgede emlak fiyatlarý þimdilik o kadar pahalý deðil, Ormanýn kenarýnda oluþu, Ýþ olanaklarýna yakýn oluþu, derenin ýslahý ile güzel bir ambiyans arsayý deðerli kýlamya devam edecektir. Bçlgedeki Projelerde 1+1 daire 10 milyon Plus, 2+1 daireler 20 milyon plus
3+1 daireler 30 milyon plus ve 4+1 daireler 40 milyon plus mertebelerinde dir.
Pýnar Sütün ilk baþka iþletme sermayesi için bu deðerli arsalarý nakite döndürmesini beklemekteyim.
Bölgedeki Ýmar geliþmeleri 30 yýllýk mevzu.. buradaki linkten inceleyebilirsiniz..
Bool kazançlar olsun!
https://www.kentselstrateji.com/wp-c...11_Cendere.pdf
[IMG][/IMG]
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Kýsacasý ve Osmanlýcasý ile
Bu iki gayrimenkul ile 1 hisse baþýna 25 ila 30 TL arasýnda nakit girdi saðlanabilir.
Ve bu sürecin yakýn olduðunu düþünüyorum.
Bu kadar pýnarsüt yazýsý yeter, Biraz Týnaztepe Saðlýk Holdingimle ilgileneyim..
Kalýn saðlýcakla...
Néy Nâmé...!
Yer Ýmleri