Originally Posted by
Þakir
Oturdugum yer ust tabaka bir yer. Crfrda dahi pinar urunu dogru duzgun yok sadece labne var birde cikolata sosu patlar icin. . Protein sutu yok , normal sut yok. Yogurt yok.
A101 bin sok da zaten yok dogru duzgun urunu.
Bukdr ciro nasil yapiyor cok enteresan . 45 m usd ihracat var . Gerisi nasil oluyor tuhaf.
Kesinlikle magazalsmasi lazim . Hangi markete girsem icim sutten baska sut gormuyorum . Heryerde var . Yogurdu her markette var . Ayrani heryerde var .
Ben hayatmda pinarýn ayranini gormedim . Icinizde kac kisi markette gordu acaba .
Kesinlikle magazalsmasi urunleri piyasaya cikarmasi lazým .
Sn Þakir; süt ve süt ürünlerine dayalý belki 1000 ürünle piyasada olabilirsiniz ancak gelirlerin %80'ini sadece 10 üründen saðlanmaktadýr.
Tereyaðý, kaþar peyniri, süt, süt tozu, krem peynir, beyaz peynir, labne, yoðurt gibi temel ürünlerin üretimine odaklanýldýðý görülmektedir. Kitlesel üretim ile birim baþlýna maliyet düþüþleri saðlanmaktadýr.
Yeni inovasyon ürünleri de Lifli yulaflý fýndýklý bademli süt ürünleri de marketlerde bulunmaktadýr. Barista kahve süt ürünleri de yine marketlerde ve kahve zincirlerinde kullanýlmaktadýr.
Pizza tabaný peyniri, hamburger peyniri ile profesyonel mutfaklara yönelik krema benzeri ürünler direkt satýlmaktadýr.
Piyasada çok fazla ürün, belki çok daha fazla Ciro saðlar lakin; üretim hadleri ile verimlilik ile üretim maliyetleri arasýnda bir denge kurulmasý gerekmektedir.
Irak, Bae, Suudi arabistan önemli pazarlar,
amerika ve kanadaya giriþ yapýldý ve en önemlisi Cin'e yapýlacak ihracatýn büyümesi önem arz edecektir.
PýnarOnline Direkt üreticiden tüketiciye satýþ kanalý ile maðaza açmadan büyük maliyetlere katlanmadan , geliri yüksek inovasyon ürünleri ile pazarlarda büyüyeceðini deðerlendiriyoruz.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer Ýmleri