Vatan haini sadece daga cikan terist degildir. Kahrolsun icimizdeki irlandalilar!!!
Vatan haini sadece daga cikan terist degildir. Kahrolsun icimizdeki irlandalilar!!!
Bu arada son yaoilab hisse devir islerinin altinda ne oldugunu arayanlara da soyliyim. Dev gida firmasi falan icin degil))) herzamanki gibi yasar holdinge finansal menfaat saglamak amaciyla yapildigini dusunuyorum cok acik net. Halka acik sirketlere menfaati birak bildigin dolandirmislar.
Doðru yolda, iyi bir yatýrým yaptýðýmý bugün hissettim.
Endeks dolar seviyesi olarak 2000 yýlýndayýz
25 yýlda endeks bir arpa yol boyu gidememiþ.
Dolarýn enflasyonunuda hesaba kattýðýnýzda
ÝMKB nin ilk kuruluþ yýlýnda 1986 yýlýndayýz.
Zamanda yolculuk gibi bir þey.
Türkiyenin en büyük hazýr yemek þirketi olan Sofra grup yemek fabrikalarý ile yapýlan anlaþma umarýz cirolarda da kendini hissettirir.
Bol kazançlar dilerim.!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Hayaller paris gercekler Yasar holding
Rusya nükleer bir karþýlýk verme ihtimali piyasalarda korku yaratýyor.
Bence nükleer bomba aymaz... Tabi inþallah beklemiyorum..
Atarsa...... Ne olur? Ýnsanlarýn ölmesi yanýnda, kalanlarýn hastalýk riski....yanýnda
500 km capýnda bir toprak kirlenir.
Ne sebze ne oralarda biten otu yiyen ineðin sütü içilir.
Felaket olur.
Tabi rüya nereye nükleer atabilir ? Ukrayna'nýn Almanya ve Polonya topraklarýna yakýn bölgesi ihtimal gibi duruyor.
Ekmek süt karaborsa olur.
100 yýl sürecek cehennem olur.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Sütçüler....yoðurtçular....peynirciler.....çok çalýþýyor....az satýyor....para kazanamýyor....
Hiç kazanamýyor....
Yetmedi....her yýl borç kazanýyor....
Borç bokuna batýyor....
Bu þirket çüküm akýlla....
Konkardatoya gitmez ise....
Þaþarým....
El mecbur...!!!!!!!!!!!
merhaba dostlar son günlerde bir çok market raflarýnda 3 harfli olanlar dahil
pýnar süt görmekteyim vede fiyatlar iyi seviyelere çekilmiþ satýþlar ve cirolarda
artýþlar görülecektir diye düþünüyorum.sn.baddog pýnar sütte konkordato
gitme durumunu çok uzak ihtimalde görüyorum fakat böyle bir yola gitmesi demek
eðer kabul edilirse tabi bizim için boçlarýn ertelenmesi anlamýna gelirki þirketin faiz yükündende
kurtulmasý anlamýna gelir bu güzel bir haber olabilir sanki yanýlýyor olabilirmiyim dostlar kalýn saðlýcakla
Yer Ýmleri