Bilanço gelmiş azda olsa zarar olması hoş değil, lakin bazı olumlu yanları da var kısıtlı da olsa.
En önemli tarafı şirket üretim yapıp dev zarar edeceğine, marjinal olarak küçülmeye gitmiş esas faaliyetlerinde... Bu tercih meselesi.
Öte yandan pınara esas faaliyeti için değil... Gizli değerlerin sahibi olduğu için yatırım yaptık
Kimseye pınar süt alım çok çok zengin olacaksınız demedik, diyemeyiz de . Lakin şirketin iyiden mükemmele dönüşüm sürecinin başındayız..İlerde esas faaliyetlerde inşallah daha güzelleşir.
Teknik olarak bir ralli sürecine girildiği görülüyor 14.200 kısa vadeli hedefini 23.700 orta vadeli gedefi görülmektedir
Balıkesir gönen de çıkan yangında teksüt firmasının üretim tesislerinin yandığı maaalesef bugünkü haberleri arasında.
Teksüt kendi markası ile üretim yanında 3 harfli marketlerinde ana fason üreticisi.
Geçmişte pınar ile işbirlikleri de oldu.
Bu kara günde, pınar yine teksütün yanında olup ürün taleplerini karşılayabilir.
Bol kazançlar dilerim.!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer İmleri