Originally Posted by
Galatasaray
sayýn bardakçý söylemlerinize katýlamýyorum yanlýþ bilgi ben acemþah hoca sayesinde yorum yaptýðý hisselerden iyi kazandým
aldýðým hisseler asuzu carefoorsa, ve yataþ yiðidi öldürün ama hakkýný yemeyin (hocama sevgiler)
kalýn saðlýcakla
Teþekkürler, ama
Þimdi sizi de benim eleman, iþ birlikçim sanýrlar...
Son 15 yýlda en çok kazandýran hisselerin mutlaka bir iki tanesi bizim portföyümüzde oldu.
En son iþte 8 liradan alýp çok sabýr gösterdiðimiz Adel kalemcilik destan yazdý..
Nugyodan otokara afyon cimentoda Maalta..
Vs vs.
Portföyümde - maliyetli Adel bulunduruyoruz.
Vatandaþ bizi bütün gün ekran baþýnda 10 tane monitör .. onu al bunu sat tahta oraya al buraya süren biri olarak görüyor..
Gercekte sadece çok iyi araþtýrmakta baþka bir varyetemiz yoktur.
Al sat yapmayýz, sadece sebat ve sabýr ile bekleriz.
Evet Týnaztepe saðlýk holding portföyümün hissesi maliyetim de 15 TL...
Yakýnda yine bölünecek ve az yakýnda Ýzmir'in en büyük saðlýk tesisini acacak ve bu mülklerden kirada elde edecek, saðlýk turzmi yatýrýmlarý olacak, norvec devlet yatýrým fonu da ortaklar arasýnda durmadan Týnaztepe alýyor... Bize býrakmayacak bu gidiþle...
Pýnar Süte gelince
Aldým, bölünme sonrasý 8.50 asagýsýnda her jademeden aldým..
Neden aldým?
Cok basit...; 2015 yýlýnda muadil emsal içim süt 1.2 milyar euroya satýldý yabancýlara..
Pýnar sütünde 70 milyon dolarda olmasýný büyük zenginlik altýn tepside sunulan villarýn anahtarý olarak gördüm.
Ve Anahtarlarý aldým koydum cebe...
Yýl 2025 dolarýnda enflasyonu hesaba kattýðýmýzda
Pýnar süt 2 milyar dolar olmasý gerekiyor..
Borsa bu fiyatý verir mi vermez mi bilemem.. yada bir Arap gelir verir...
Hisseyi düþürürler 15 e ...20 ye cýkarýrlar 60 a 70... Umrumda deðil...
Kim ki 2 milyar dolar üzerinden para sayar benden alýr.
Bu kadar basit.
Al sat zaman kaybýdýr, debelenmek boþuna,
Debelendikçe de kaybedersiniz..
Artýk emekliye para verilmiyor , genclerðn mutlaka Amerika'da olduðu gibi yýllarca fiyatýna bakmadan hisse biriktirmesi gerekiyor.
Pýnar sütte bu degerlerde ideal bir emeklilþk yatýrýmý villa anahtarlarý barýndýran...
Kimseyi zengin etme, borsada cok kazandýrma gibi bir misyonum yok, vizyonsuzum bu konularda, sosyal medya hesabýmda kilitli.. binlerce takipçim yok, olmasýný da istemiyorum zaten, hisseleri para ile adam etmiyoruz..
Hisseler adam olacak cocuk olduðu için gidiyor.. bizde bir sihir yok.
Birde ne zaman mevzusu var?
Adelde mesela 8 lira iken yazdýgým 372 rakamý ilgi cekmiþ yine alay küfür bini bin para...
Saðdaki soldaki hisseler benim Adele tur bindiriyordu... Her gün gelip alay küfür yazýlarý,
Sonra 5. Yýl sonunda 827 TL görüldü..
372 yi az demiþim.
Sonuç olarak eþyanýn tabiatý kuramý gereði her seyin bir olur degeri vardýr...eninde sonunda o degeri bulur, anahtar villarýna kavuþur.
Alýn satýn ... Hisse cýkarsa 70 e ve düþerse 60 a küfür etmeyin.
Borsa artýk al sat yeri deðil..zaman su gibi akýp gider, 3- 5 yýl cok cabuk gecer ama altýn tepside sunulan bu anahtarý almak veya almamak iþte tüm mesele bu.
Rakamlar þeytandýr, takaslar mini etek gibidir merak edileni göstermez.
Eþyanýn tabiatýna bakýn derim sadece ve emeklilikleriniz için ilerisi için bugünden kenara bir þeyler koymalýsýnýz.
Bol kazançlar diliyorum...!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer Ýmleri