yavaþ yavaþ almak lazým sanki....2-3 yýl vadede.......
yavaþ yavaþ almak lazým sanki....2-3 yýl vadede.......
ben birþey bilmiyorum.bilsem burda iþim ne.
Tek care fiyati ortalamaya calismak.
Þimdi olay netleþiyor.
Ölü manda gibi yatan tahtaya aktif emir gönderdiðimiz anda, pasife düþmenin (her gün onlarca defa) tek açýklamasý bu derken kendi
kendimize, kimseden paranoyak damgasý yememek için sineye çekiyorduk.
Çok güzel bir þekilde açýklamasýný yapmýþsýnýz.
Ama bu sadece AKBANK tahtasýnda olmuyor ki.
Hoca bu sular derin.Boðulmayasýn bu sularda.
Sayýn Doctors Finance ;Ýtibar puaný veremiyorum bari buradan vereyim.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Nerde meyvemi toplayabildin ki.Rüyanda mý?Bir de dikkat et Dinçköklere çarpýldýn sanýrým aðlanýyordun topicte zorlandýðýn bir kýsým varsa sor biliyorsun uzmanlýk alanýmdýr kendileri.Bu arada en son bir grafik hedefi attýn grafik elinde kaldý galiba ortalarda yoksun.Bir de geçen gördüm Tarman çarptý seni.Biraz kendini geliþtir artýk.Elalem algoritma kullanýyor sen hala takoz formasyonunda kalmýþsýn.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Zdx&Lunar Soul abi merhabalar.. babamýn selamý var ,rahmetli dedemin hocasýymýþ Ýzmirli Hoca amcacýðýmýz ..
Allah uzun ömür versin, kendisi mýsýr tabletlerindeki grafiklerin müellifiymiþ. dokunmasýn saygý göstersin diyor.
ak sakallarýndan akenerjiler yayýlýrmýþý etrafa, 2-3 bin yýllýk stratejiler oluþtururmuþ.
Yer Ýmleri