Doktorum bu robotun aldýðýna emin misiniz? Miras malý gibi Önüne gelene daðýtýyor gibi geldi bana![]()
5.62 den sonra dagýttý .Tüm Bankalarda satýs yapan tamamen bir iki oyuncu. Yabancý fon degil. Yabancý kalmadý. Cekebildigi kadar asagý cekmeye calýþýyor, Ama bence bu endex i 94 bine GETÝREMÝYECEK. Dibte Patinaj baþladý. Heran Bankalar a alýþ gelebilir. Ytd
Bakýn 5.53 e kadar verdiler. Þuan 5.59-60. Ne oldu??? Vakýfbnk 4.54 kýyamet mal sattý yýkamadý. iþbank da 4.85 sattý ne oldu. Kapanýþlara bakýn. Üstelik vadeliler ekside . Panik yaptýrýp Stoploss larý calýstýrmak istiyor. BASARAMADI
Ama þuda gorundükü bugun; Kuvvetli alýcý yok. Akbnk ve Garan gitmesi için yabancý fon gerekir. Ben cok memnun degilim 2 kademeye donup duruyorum. 96500 altýna zor diyorum. Tabiki benim görüþüm.kenera cekildim bekliyorum. Vakýf ‘ ýn bilancosu na ragmen geriye gelmesi beni soguttu. Ýtiraf edeyim artýk bakmýyorum. Poltk larým var onu izliyorum.
Sorun yok, AKBNK gibi mal olsun elimizde yeter ki, ne de olsa rahmetli Sakýp Aða'nýn hatýrasý ..
Yabancý yatýrýmcý duygusal davranmaz. Kazancýn peþindedir. Türkiye'deki belli baþlý lokomotif banka hisselerini terketmez. Terkediyor görüntüsü verir ama at sineði gibi yapýþmýþ bir kere, asla býrakmaz. Geçen hafta sattýklarýný yeniden geri alacaklardýr. Sadece zamanlamayý bekliyorlar bence.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Bugun de Deli Danalar gibi alýma gectiler, Baktýlar panik düþüþü yaratamadýlar. TEB de bir yere kadar zararýna satýslarý yaptý. Zararý karsýlýyacak o Paralarý Malum HOCA ‘ dan alýabilirse cok iyi. Bunlar cok alanen yapýlacak iþlemler Degil. Herkes biliyor. Bu yüzden de Panik olmuyor. Stoplosd larda calýsmýyor. Olan KY cýta oluyor
Yer Ýmleri