alým yerin yukarýlar ise birþey diyemem yoksa bu fiyat lar için kimse kimseye neden aldýn diyemez . geçen 30000 lot aldým 8000 kar ile verdim .5.75 40000 lot aldým tekrar .akmaz kokmaz kafa dinginliði için mükemmel bir kaðýt insin insin 5.00 liraya iner uzuncu isen bulunmaz kaðýt günü birlik al-satçý isen verem eder insaný.o kadarda aðlanacak öldük bittikçi bir kaðýt deðil arkadaþ
Valla kafam güzel bi 10 bin lot aldým doktor 61 den düþerse suç senindir çýkarsa ben demiþtim
Sevgili Dragon; 5.56 yazacagýma 4.56 yazmýþým. Ben genelde 4 hissedeyim. Vakbnk, Isctr, Tskb,Thyao, Akbnk ý bugun girdim . 6.60 altý herzaman alýnýr. Bugun þunu gördümkü, Artýk Bankalar a girmeyebaþladýlar. Mevduat lardaki Dýlar da cözülmeler baþladý.Hayýrlýsý. Anakagýdým Vakbnk
5.60 altý herzaman alýnýr. Ana destek 5.60, direncler 5.67 gecetse 5.76-80 e kadar BUY. Kýsavadeli hedef: 6.20
Bugün bankalarýn tepki verme isteðine karþýlýk akbankýn deli hacimle 5.62 altýnda gelene gidene alým fýrsatý vermesi hiç hoþ olmamýþ. Kullanmadýðým bi akbank hesabým vardý. Yarýn gidip kapatacaðým açýklama olarakta borsadaki durumundan dolayý diyeceðim. Öyle uyuz oldum
Endeks 50 günlük ema üstünde kapatýrken akbank 5 günlük emayý geçemiyor. 5.63
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Yer Ýmleri