yabancý hisse senedinden kaçýyor.
yabancý hisse senedinden kaçýyor.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bankalar arasýnda yine lideriz... Düþüþte tabiki[emoji112][emoji112]
LND-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yönetim tamamen kayýtsýz kaldý.En azýndan sözlü müdahalede bulunmasý gerek.Cýkýp üst yöneticilerden güven veren açýklama.Basýn açýklamasý.Tamam borsa alýcý satýcýnýn fiyat belirlediði yerdir.Fakat böyle bir satýþ oluþacak adil fiyatý da etkiler.Sanayi þirketlerinin durumu o kadar iyi mi ki bu makas açýlsýn?Zarar eden firmalar yükseliþte .Kar eden bankalara piyasa cýeza veriyor.Bakalým daha neler göreceðiz?YTD
bankalarýn yabancý oraný yüksek
yerliler bankalarý yukarý sürmedi
kafamýza mal yeriz diye.
buralardan ancak satarlar.
patronlar hisse alýþý yapmazsa daha satýþlarýn baþýndayýz.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Investing forumunda hisseyi düþürmek adýna sürekli yazan ve Nick deðiþtiren tipler var.Banka yönetimi hiçbir þey yapmazsa bu tür kötü niyetli kiþilere tedbir alsýn.SPK ya þikayet etsin.Bu bile bir adým olur.Kagýt sahipsiz izlenimi vermemek önemli bu ortamda.YTD
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Bugünlük tutmuþ ama ömemli olan buradan zýplamasý. Yarýn kalkýpta yine 5.41-5.42-5.43 te beklerse anlaki burasýda dip deðil. 3-5 kademe yukarýdan açýlýp 5.53 üstünde kapatýrsa o zaman dönebilir diyebiliriz.
Teknik olarak bollinger alt band 5.42 , rsý 36 ya gelmiþ macd sat konumunda. Zirveden baþlayan satýþlarda endeks 82 bine ilk düþtüðü gün akbank 5,36 kapatmýþ. Sonra 5,90 lara tepki verip geri gelmiþ ve en düþük 5.38 i görmüþ en kötü 5.42 kapatmýþ. Sonrasýnda 6.25 e gitmiþ ve bugün tekrar 5.42 kapandý. Buradan ya tekrar tepki gelir yada gömerler. Endeks 88 bin olsa 5.42 ye hiç biþey söylenmez ama 99 binde gerçekten inanýlmaz. Ytd.
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Yer Ýmleri