Geçen yazdým Halk sol kulvardan geliyor diye.Boyle giderse Credit ce Citi sata sata Halk Ak ý sollar geçer.Bu gözler bunu da gördü ya..YTD
5.53 e alarm kurmuþtum dokunmuþ izlemiyorum. Bu 5.53 direncine kadar olan yükseliþ tepkidir. Geçemezse en azýndan 5.50 deki 5 günlük ortalama üstünde kapatmalý ki yarýna umut olsun.
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Aynen beklediðim gibi , Vakýf ve Halk yukarý gitti satýs yedi , hemen Ak -Garan a geldiler. Sýra ile yerliler ancak boyle Bankalarda geziniyorlar
Endekse satýþ gelmeden hemen 5.49 a geri gelmiþ. 102 bin endekste kendine yakýþan mý yoksa yakýþmayan mý iþler yapýyor bilemedim. Neyse izlememek daha iyi. Bunun sayesinde bir haftadýr borsaya bakmýyorum valla dünya varmýþ dedim. Ne stres kaldý ne can sýkýntýsý![]()
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Bu Nisan 1 þakasý deðil gercek.1 Nisan Halkbank 497 Ak 547.bugun Ak asagý yukarý ayni.Halk 545 yaptý.Holding bir kendini sorgulasýn.Kimse dünyada bankalar düþüyor demesin.ABd banka endeksi yüzde 4 Avrupa bankalarý yüzde 3 yukarýda.Haydi Bim vb þirketleri anladýk ,Telekom hisseleri anladýk(ki Türk Telekom’un beste biri bu arkadaþta) YKB MSCI Türkiye endeksine girdi.Kucuk bankalar rasyodan yýrtti fakat burada cidden bir gariplik var.YTD
Son düzenleme : ant; 18-05-2020 saat: 16:22.
küçük yatýrýmcýya durmadan mal mý çakýyor bu herifler, anlamýþ deðilim.
Koskoca akbnk hissesi endekse raðmen yerinde sayýyor. yazýklar olsun
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer Ýmleri