Bi hayret daha. 5.63 açýlýp 5.66 ile yeþil kapatmýþ. Yukarýdan gelen bi trend var yarýn 5,75 civarýndan geçiyor. Bugün 5,77 gibi biþeydi trade satýþý için orayý bekliyordum ama 5,70 bölgesi aðýr bastý coþkuyu fazla veremediler. Endekste hastalýkta bollinger direnci 105 bin. Yatayda da 106 bin trendi çok önemli. 105 üstünde güç toplarsa 106 bin direncini geçmek için iyi haberler gerekir. Yarýn aylýk kapanýþta var. Bakalým ne filmler dönecek... ytd
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Yine garaný yüzde %1.5 kaldýrýp akbanký eksiye geçirmiþler. Böyle oldukça o gidiyor diyip millet akbanka atladýkça ýzdýrap devam edecek. Ytd
Orta ve uzun vade grafiklerinizi beðenirim yýllardýr. Tesadüf odur ki ayný gün ayný maliyetten yüklü girmiþiz. 1/4 azalttým sabah ( yurtdýþý etkileþimli 99xxx endek beklentimden dolayý) kalan miktarý kesinlikle satma niyetim yok bu kez inat ettim . 2 dolar olana kadar. Ytd. Bol kazançlar
O gün çok ters yakalandýk. Artýyý göremeden verdiler aþaðý. Zaten bu 5.70 i geçememesinin sebebi o günler. Eðer tahta gidecekse o günlerde verilen malý geri istiyor olabilir. Bu yüzden kabaca 5.75 üstüne teyitli atmadýkça sürünmeye devam edeceði izlenimi veriyor. Þu an garan yüzde 2 artýdayken akbank olduðu yerde çivi çakýyor. Nerde eski akbank hareketleri hey gidi akbank ne hale geldi.
buraya ders almak için babamýn gönderdiðini söyledim. durumu anlattým. ben babamý siz de beni dinlemediniz.
sabýr ederseniz, ...ve yaparsanýz... (burasý sýr) maliyetlerinizin % 2-3 kadar üstünde satarsýnýz.
Hamurun mayasý burada da gelmiþ gibi.Trade için çok zor tahta Sayýn Laguna sen iþini bilirsin gerçi.Bundan sonrasý biraz daha kolay olur inþallah.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
5 75 ortalama ile 40.000 lot aldým benim kaderim midir her girdiðim hisse 2-3 ay yerinde saymadan asla yukarý gitmiyor her zaman'da kazandým sýra sende Akbank hoplasanda zýplasanda senden bir þeyler kapacaðýz eðer iyi yerden almýþ isen kaliteli ve saðlam hisse de sadece zaman kaybedersin asla para kaybetmezsin.
Yer Ýmleri