Yine 5.80
Redmi 8A cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yine 5.80
108 binde karanlýk odadan kabus gibi 5.78 çýktý. 5,78 kýsa vade yükselen trende denk geliyor. Yani yarýn sabah 5.78 i bile görmeden kendini 5.80 üstüne atmalý. Yok yükselmem derse 5,70 e doðru düþmesi gerekir. Ytd
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Sa aefes i verdik geldik genel itibariyle kim satýyor kim alýyor pek bilgim yok sadece bankalar ucuz kaldý onlarda harekete baþladý Akbank harekete ayak uyduracaktýr diye düþünüyorum yatýrým tavsiyesi deðilsir umarým güldürür
Ara direnci yokladik bugun , eger yarin 5.85 si gecerse 6..xx atar kafayi.;))
Gecmezse destek 5.71 5.62 ler destek.
Ytd
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bunun direncinede ara direncine desteðinede.... 82 binde 5.40 olan akdul 108 binde 5.80 de ne direnciymiþ ki geçemeyip eksi kapanýr. 6 lira civarýndaki trend olsa neyse, 5,80-5,86 týrývýrýdan yerlerdi geçilip gidilmesi gerekirdi. Sabancý holding coþarken bunun süründürülmesi çok sýkýcý. Çileye devam...
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
5-6 tl arasýnda ucuz diye çok sayýda küçük yatýrýmcý hisseye hucum etti.bunu bilen borsanýn kansýz vampirleri yýldýrma ve bezdirme taktiði uyguluyarak kasýtlý hisseyi baskýlýyorlar.diðer taraftan ciddi bir yabancý çýkýþý hala devam ediyor.banka yönetimi hisseye sahip çýkmýyor.akbank yönetiminin duyarsýzlýðý hisseye yabancý ilgisini çekmiyor.bu hissede beklentilerin gerçekleþeceði umudu gittikçe tükeniyor ve akbank diðer bankalara göre negatif ayrýþýyor.yoksa bilmediðimiz bir olumsuzluk mu var?
A
Yer Ýmleri