Dow bizden sonra yine yüzde 1 yükselmiþ.. sabahta bozulmazsa endeks 110 bine doðru gidebilir. Akbank 5.87 kapatdaydý 5,90 üstüne atardý ama þimdi yine gidip 5.89 da takýlmazsa iyi.
Mantýken 7 yada 9 lira akbank için geldiðimiz dönemde bile komik sayýlacak rakamlar oldu. 6 ayda sokaktaki çöpün bile deðeri yüzde 100 yükseldi. O enflasyon rakamlarý hikaye... þimdi endeks 110 binde ve bankalar dip seviyelerinde ! Bankalara bi el atarlarsa endeks 135-140 binlere bile gidebilir, orda da endeksten sýfýr atýþabilir. Bu bankalarýn dizginlenip patron hisselerinin uçurulmasý ve endeksten sýfýr atýlma zamaný bilinçli yapýlmýþ gibi hissediyorum. Ytd.
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
5.70 aldýgým akkýzlarý 6 dan satmamýþtým,sonra bastýlar ayný oranda 5.50 dende aldým ortalamam 5.60 oldu viop ilk akkýz aldýgým yerden 13500 puan arttý ben saçýmý baþýmý yoluyordum,fakat gördümki herkes shorta dönmüþ 5-6bin zararlar oluþmuþ çogunlukta,akkýzda olmasaydým kesin 120 den viop endeks shortlardým ve facia olurdu teþekkürler akkýz sayende az kazansamda zarar etmedim
sýr kapýsý filmi olmuþ.. biz halen zararda devam. ak sakallý dedeyi bekliyoruz.
bugün 5,86 dan da epey aldým ortalamam 6,48 e düþtü. 5,92 ye gelir diye tahmin yaptým tutmadý
belki de tutar saat 18.10 a kadar vakit var. dede mumlarý alda gel yangýn çýkart
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-471941
"Bankalarýn net kârý 19,7 milyar liraya yükseldi"
Bankacýlýk sektörünün net kârý nisan sonu itibarýyla 19,65 milyar liraya yükseldi. Geçen yýlýn ayný döneminde bankalar 15,79 milyar lira net kâr açýklamýþtý.
Yatýrým tavsiyesi deðil haber paylaþýmýdýr.
Yer Ýmleri