ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Emlaktan erken cýktýðýmýn farkýnda olarak 5,64 ort birkaç haftadýr buralarda takýlýyorum.endeks düzeltmesine kadar buralardayým.Tahminim pandemi oncesi seviye olan 8..9 arasýna kadarda takýlýrým
Bu sabahta Dünya yeþil. Dow bizden sonra +1% primli.
Bu duruma göre akbank da +1% açsa 6.25 önemli direnç bölgesini test edecek demektir. Tabiki önemli olan 6.25-6.27 üstünde kapanýþlar görmek. 100 günlük ortalama olan 6.27 üstünde güç kazanmasý tahtanýn tekrar çanaða gitme ihtimali demek. Yok çýkamaz geri gelirse indir kaldýr oyuna devam ederler. Y.t.d.
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Ya hulk 6 altýna gelir yahut Ak kýz 6.50 gider![]()
Tabloda bir yanlýþlýk var sanki![]()
bugün 6,20 açýlmýþ 6,12 kapanmýþ ama dikkatli bakýnca eksi görünsede geçen haftaki 5,80 leri düþününce aslýnda 6,10 lar üstünde hacimli þekilde satýþlar karþýlanýyor düþüncesine kapýlýyorum.
aþaðýda 6,01 - 6,08 boþluðuda göz korkutup mal toplamaya yarýyor olabilir.. Endekste 116 binlere geldiði için düzeltme korkusu var.
xbank endeksi 132 binler üstünde durdukça olumlu düþünüyorum. altýna sarkarsa sýkýntý yaratabilir.
ve hala nakitte izlemedeyim. 6,13 den öyle bi yerden vermiþim ki etrafýnda dönüp duruyor bana tekrar malý aldýrmýyorY.T.D.
![]()
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yabancý Fon kuruluþu açýða satýþýn kaldýrýlmasýný istiyormuþ. Kaldýrabilirler. Yalnýz 7 yýl öncesinin fiyatýna iþlem gören hisseler var. Bu durum açýða satýþlardan kaynaklanýyor. Baþka þirketlerde bile açýða satýþ yapýlsa diðer þirketlerin de fiyatýný baskýlýyor.
Bizler bu hisseleri elimizde tutarken parasýnýn tamamýný ödüyoruz. Açýða satýþta Yüzde 10 teminatlarla iþlem yaptýrdýlar. Bu durum açýða satanlarýn lehine iþlemektedir. Açýða satýþta teminatýn MAL BEDELÝ kadar olmasý gerekiyor. Aksi halde bu borsadan mal alýnmaz. Bizler enayi deðiliz.
Ýsteyen kuruluþun pozisyonunun BÝST te eksildiði görülüyor. Bu tür isteklerle bedava mal istedikleri belli. Her fon isteðini kale almak doðru olurmu sizce.
Hepsi tezgah ve manipilasyon.
Son düzenleme : agg; 24-06-2020 saat: 11:34.
Yer Ýmleri