Sadece bizim bankalar kötü deðil ak iþ garanti den bahsediyorum.ABD bankacýlýðý da neredeyse bizimle ayný.Nedir bu bankalarýn fiyatladýðý batýk krediler,kötü bilanço ? 2. çeyrek gelse de neyin ne olduðunu görsek.
Sadece bizim bankalar kötü deðil ak iþ garanti den bahsediyorum.ABD bankacýlýðý da neredeyse bizimle ayný.Nedir bu bankalarýn fiyatladýðý batýk krediler,kötü bilanço ? 2. çeyrek gelse de neyin ne olduðunu görsek.
EKGYOyu 1.18e aldým.
Gitmez bu.
Kagný.
KY doldu
Kim götüreceklerden sonra 1.36dan verdim.
2 gün sonra ralliye baþladý.
Ayný muhabbetler xbankta þimdi.
Bakalým nolacak
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emlaðýn yýllardýr beklentisi vardý. Ýfm, kanal istanbul, emlak bank, kanal istanbul çevresinde 5 milyon m2 arazi, riva vs.. ona raðmen 1 liraya kadar çektiler. Ama faizler düþünce ev fiyatlarýda düþük kalýnca bir anda tahta sahibi daha çok ky gelmeden artýk zýplatim dedi alýp götürdüler. Bankalarýda ezerler ezerler sonunda mutlaka gider de biz yine burda olup görmeyiz. Ytd
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
halk vakýf artýya gecti bu hala ekside ak yatýrým hala satýcý endexide yukselmesinin önüne geçiyor
5 milyon sattý þimdiden
o sattýklarýný yukardan alýrsýn artýk
bankalardan bi bu ekside ak 10 milyon oldu satýþ
Bildiðin robot iþlemler. 5,90 da 50 günlük ortalamaya geri gelmesi ve ordan tekrar tepki vermesi ama diðer bankalara raðmen ekside kalmasý garip oldu. 5.99 a kadar gitmeliydi. Ytd
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Yer Ýmleri