Ulan o kadar reklamý yapýlýyor, bizde yaptýk. Gelen giden yok. Ýnsanýmýz öðrenmiþ bu iþi, bi biz öðrenemedik.
Ulan o kadar reklamý yapýlýyor, bizde yaptýk. Gelen giden yok. Ýnsanýmýz öðrenmiþ bu iþi, bi biz öðrenemedik.
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
Yazýklar olsun ya ben böyle rezillik görmedim nasil bir deneyin içindeyiz kobay olduk **
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.50 %30 alým yapýcam bekliyorum gelirse.5,53 te gap var.sonrasýna bakacaz düþmeye devam derse 5.00 civarýnda bir %30 daha alýrým.
telekomdan gelecek para cezaya gitti bile bu sene akbank kayýp,þubattan beri deutsche ve citi 400 mil lot satmýþ daha da cok var ellerinde bakalým ne olacak.
Öyle bir algý varki hep düþecek .ne düþüyor ne çýkýyor on kademeye sýkýþtý hisse .elimde olana bu fiyata almaya korkuyorum.bir bu deðil tüm bankalar rezil . mecburen beklemeye devamda sinir ediyor artýk.keske aþaðý versede heyecan olsa
25 Mart Ak 5.50 ler Asel 23 simdi Asel oldu 36 Ak yerinde sayýyor.Allah daha cok versin Asel degerini buluyor.Fakat bu acýmasýzca satýldý sahip cýkan tahta yapýcý,grup falan da yok.Bizim lotlar KY olarak Donkisotun yeldegirmenlerine atagi kadar etki ediyor.Umarým bilanco bir hareket getirir.Umut iste.YTD
Yer Ýmleri