Borsada bankalarýn çýkmamasýna raðmen 120000ler görülüyorsa kumar masasý gibi küçükler ucuyorsa ve bizler bunu artýk kaniksadiksa bilinçli yatýrýmcý neyi cozebilirki artýk.tek umudumuz borsa çökerse 5.00 TL'den aþaðý düþmez.zugurt tesellisi.
Borsada bankalarýn çýkmamasýna raðmen 120000ler görülüyorsa kumar masasý gibi küçükler ucuyorsa ve bizler bunu artýk kaniksadiksa bilinçli yatýrýmcý neyi cozebilirki artýk.tek umudumuz borsa çökerse 5.00 TL'den aþaðý düþmez.zugurt tesellisi.
bugün garantiden çýkýþ fazla
https://pbs.twimg.com/media/Ed8ds8XX...jpg&name=large
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Oyle görünüyor niyeti bozdular iyiceSM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sermaye artýrým gibi bir durum olabilir mi önümüzdeki dönemde.gerçi bir yýl oldu ama bu fiyatlar daki anlamsýzlýða anlam veremiyorum bankalarda.......
ben birþey bilmiyorum.bilsem burda iþim ne.
Verilen krediler, siyasilerin bankalar üzerindeki baskýsý, global banka hisselerinde ki benzer durum vs
Yani bankacýlýk için sýkýntýlý dönemlerYAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pandeminin ne zaman bitip ne kadar þirketin ve dolayýsýyla kredinin batýp batmadýðýnýn ortaya çýkmasýyla belli olur ancak... akbank daha geçen sene yaptý, tekrar yapmasý bence düþük ihtimal ama bu fiyatlardaki bankalara bile hala öyle satýþlar geliyor ki yabancý fonlardan insan acaba diyor ister istemez...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Ben yazmayalý buralarýn canýna okumuþlar. Kaðýt þarampole yuvarlanmýþ. Yazýk ettiler yatýrýmcýya. Millete kan kusturdular. Güvenip borsaya girenlerin aðzý çok yandý. Kolay kolay yerliyi bu saatten sonra borsaya çekemezler. 2 sýfýr atýlýrken fýrsat bilip banka kaðýtlarýna da týraþladýlar, 120.000 den korkan yerli 1.200 den ucuz algýsýyla mý atladý !!!
Kesinlikle Yatýrým Al Sat Tut Tavsiyesi deðildir.
Haruko abi bu adamlar milleti borsadan soðuttu, yatýrýmcýyý boyna saðýyorlar inek gibi
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri