Saðlam hisselere güvenen yatýrýmcýlarýn iflahýný gevrettiler
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saðlam hisselere güvenen yatýrýmcýlarýn iflahýný gevrettiler
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bloomberg ekrana cýkan analist kar alma satýsý diyor. Bankalarda ne kar var ki almak icin satýs oldu. YTD
Herkes birþey uyduracak.Kar satýþý þu bu.
Malesef millet olarak baþkasýnýn sözüne çok önem veririz.Ama kendimizi sorgulamayýz.iste bu yüzden turkiyem yabancýnýn insafýna kalmýþtýr.Yabanci ülkemizdeki mekanizmalarýn tamamýný kendi lehine planlamýþtýr.Feto gibi.Siz biz bu düzeni bozamayýz.
Dolarizasyona en büyük desteði merkez bankasý veriyor.Rezervini artýrmak için.2011 yýlýnda x dövizimi bozdurarak borsaya girdim.Çarpýldým, cakildim, kar ettim voleyi vurdum derken toplamda 450% kâr etmiþim.Ama hala dovize endexledigim anaparada 15% zarardayým.aklim almýyor.Tl yi resmen eritiyorlar.
Aklýma kotununde kötüsü geliyor.Akbank acaba 3.00 - 3.50 bandýna gelirmi? Gelebilir neden olmasýn.?
Ytd.
Xxx cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
5.50, 5.36 , 5.20, derken 5.15 de yýkýldý. 4.89, 4.50, 2.50 TL mi ne haliniz varsa görün. Fiyatlar yalan dolan, destekler palavra. Tek gerçek var , borsada vurgun var.
Yatýrým al sat tut tavsiyesi deðildir.
5.50 den sonra bugün tekrar alým yapmak için 5,05 civarýný bekliyorum.5,10 dan %10 aldým,5,05 ten %10 daha alýcam geriye %50 payým daha kalacak sonraki %20 alýþým 4,54-4,60 civarý gelirse eðer tabiki.
Londrada swap faizi yukselir kumbara hisse ak satýlýr.Duser yine satýlýr.Banka bu seviyeden hisse geri almýyorsa hakim ortaklar sahsi alým bile yapmýyorsa kucuk yatýrýmcý kurtlar sofrasýna dusmus.Swap faizi yukseldi tamam satýs var tamam fakat zarar acýklayan sektorler yukseliyor ya da daha az dusuyor mesele bu.YTD
Biraz daha zorlarsa devre kesici gelebilir.
Yer Ýmleri