Bu ikinci devre kesisi son zamanlarda.Yukaarý devre kesmez de buna alýstýk.YTD
Bu ikinci devre kesisi son zamanlarda.Yukaarý devre kesmez de buna alýstýk.YTD
Hasan Tahsin ilk kursunu gibi ben de yabancýya son kursunu attým. Bana mýsýn demedi?Son bir yýlýn en dustugu de geldi. YTD
Bankalarda açýða satýþ mý yapýlýyor? Bu bilgiyi nasýl edinebilirsin?
yabancýlar(hintli,rus,ve içimizdeki irlandýlardan oluþan çete) yurtdýþý tl pozisyon açýðýný kapatmak için borsayý satýyorlar. dolarý tutmak adýna borsayý feda etmiþ durumda merkez bankasý þuan. Karakterli bir þirket olsa akbank geri alým yapardý ama maalesef onlarda cibiliyetsiz.
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
Lutfen kimse dusus pandemi ikinci dalga demesin havacýlýk sektörü yuzde 3 ila5 arasý yukarýda bugun. Sadece bugun yuzde 8 negatif ayrisma var bu bir yýllýk faiz gelirinden cok. Allah sabir versin. YTD
2018 Ocak ayýnda parasýný altýna yatýran Ayse teyze ilkokul mezunu.Ona torunu ben bosuna mý yuksek lisans ve doktoramý finans sektorunde yaptým Ayse nine sen ne yapýyorsun paraný buraya koyalým bir gram altin yerine sana 9 adet cillop gibi Ak hissesi alalým bak Sabancýnýn ortagý ol der.Ayse nine oglum benim aklým o islere ermez ben altýn alýp bir kenara koyarým der.Delikanlý kýzar ben hisse alacagým.Bugun Ayse hanýmýn bir gram altýný 444 olmustur 162 den.1 gram altýn simdi 90 ak hissesi eder.Delikanlý iki sene temmettu alýrým derken o da gelmez.Ilkokul mezunu ninesinin yatýrýmýna bir de kendisine bakar diplomalarý yýrtýp atar.Bu hikaye dogru mu yoksa fiktif bir hikaye mi?Kurgusal olsa da durum burada diplomalý okumus yatýrýmcýlarýn hali ozetle bu.YTD
Açýða satýþlar günlük bülten diye bir pdf raporda görünür.Bu rapor borsa istanbul tarafýndan seans sonrasý gönderilir.Yani aliskanliklar geregi pek bakan bile olmaz.Gizli saklý uydurmaca bir düzendir bu borsa iþi.Aciga satanda kendileridir bence.Hisseyi kaldýrýp ne yapacaklar.Dusuk fiyatýyla al sat daha çok kazandýrýyor.
Yabancýnýn sattýðý kýsým sadece kar kýsmýdýr. Voleyi vurmuþ elde kalanlarý kafasýna gore elden çýkartýyor. Kusura bakmayin ama benim durumda çöldeki bedeviye döndü bu arada.
Ytd
Xxx cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Rezillik , valla rezillik billa rezillik, çok deðil 6-7 yýl önceki seviyeye gelmesi için 7kattan fazla artýþ yapmasý lazým. Çocuðu orta öðretime baþlayan bir vatandaþ çocuðunun üniversite parasý için bunlara güvense demek ki çocuðunu tamirhaneye vermesi gerekecek.
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
Yer Ýmleri