endeks 80-90 bin bölgesindeyken bile sayfada kimse yoktu. þimdi 50 kiþiden fazla izleyici var. iyi mal vermiþler demek ki...
endeks 80-90 bin bölgesindeyken bile sayfada kimse yoktu. þimdi 50 kiþiden fazla izleyici var. iyi mal vermiþler demek ki...
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Bu kadar kiþide mal varken daha aþaðý yol var gibi. Zaten endeks 106 altýnda an itibariyle stop yedi. Hayýrlýsý YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha da ucuzlayabilir belki.benim için tl ile daha iyi fiyata alýnacak bir þey bulamadým ve buradayým.hayýrlýsý olsun.....
ben birþey bilmiyorum.bilsem burda iþim ne.
Yabancý akýllý, bankacýlýk be bazý sanayi hisseleri hariç endeks 120 gitti. Bizim gibi düþünenler bankalar geride kaldý deyip oraya yüklenme oldu. Bunu öngören yabancý da hazýr alýcý bulmuþken vereyim deyip satýþa geçti ve devam ediyor YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garanti en düþükten 16 kademe tepki verdi eþþek akbank 4 kademe tepki veremedi.
Banka yonetimi aksiyon almadan bu is duzelmez. Is geri alým yaptý, sisecam birleþmesi oldu. Koc ykb yi destekledi. Halk ve Vakif devlet desteði aldý. Burada yatýrýmcý insafýna býrakýldý yabancý fonlarýn.Bu arada yuksek montanlý 2.5 milyon gibi ozel islemler oluyor.Umarým satýs bitti.Cunku tum hisseler ve Banka hisseleri ile bile korelasyonu kaybetmis bir gorunumu var.Garan ..6.65 lere gelirken bunda dipten her kademede direnc var modunda hareketler. YTD
Valla hangisi daha iyi tepki veriyorsa orada olmak daha mantýklý olabilir[emoji848]YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri