Toplantýya reis baþkanlýk ederse bir þey çýkar.reis de bileði bükülünceye kadar inat eder.
En fazla bankanýza el koyarýz tehdidi çýkar.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplantýya reis baþkanlýk ederse bir þey çýkar.reis de bileði bükülünceye kadar inat eder.
En fazla bankanýza el koyarýz tehdidi çýkar.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yakýn zamanda zarar açýklayacak þirket var mý veya FK sý 40 filan olan onu alayým diyorum her türlü yükseliyorlar.
87bin tl zarar sadece akbank diðer 4 bankayý saymýyorum 250 olmak üzere toplam zarar![]()
Doas larý buralarda harcamayacaktýn.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Herkese iyi akþamlar..
AKBNK da son 5-6 günde iþlem hacminin giderek artmasý fiyatýn düþmesi pek hayra alamet deðil... 0,5 USD olacakgibi.
Akbank, iþbankasý...bunlarýn iþtiraleri, fabrikalarý,sanayisi var. Kendi þirketlerinin parasýný çevirse yeterde artar bile...
Bu kadar aþaðý verecek, 0.5 dolara indirecek bir þey yok ama burasý borsa bazen abartýlý iþler oluyor...
3.5 kademe Alttan alacagýna inanan kurum her fiyattan satar, 3.5 kademe kar edeceðini düþünen de her fiyattan alýr...
Son dönemdeki anlamsýz faiz indirimleri sýkýntý yarattý, burasý japonya deðil ama aylardýr eksi faiz çalýþýyor, neticesi de ortada, ekonomiyi canlandýrma adýna hangi akýllý bu formülü denediyse hesabýný vermeli diyecem ama yine ayný yere geleceðiz burasý japonya deðil...
Yer Ýmleri