Sn Pilavlý ben akban kötü bir þirket demedim,þirketin finansal sonuçlarý ortada,bilançosu ortada,Sadece bu dönemde gerçekten çok kötü performans gösterdi ve göstermeye devam ediyor.Bu þirketin ederi 4.50 ler deðil ama bu kadar aðýr satýþ altýnda kimse yüksek fiyatlardan taþýn altýna elini koymak istemiyor.
yabancý payý akbankta diðerlerine oranla çok daha fazla.
adamlar 500 mil lot sattýlar hala ellerinde 1,5 milyara yakýn lot var zaten akbankýn dolaþýmdaki senet miktarý 2,5 milyar diye biliyorum.Evet satmaya devam ederlerse düþmeye devam edebilir hiç beklenmeyen fiyatlar da gelebilir burasý borsa en nihayetinde.ama beklenmeyen fiyatlarda çok duracaðýný sanmýyorum.
Burada maliyetleri yukarýlarda olan arkadaþlar var,bu kaðýt ortam düzeldiðinde çok rahat hakkettiði deðere gelecektir burda zaman önemli.Biz trene sonradan bindik maliyetlerimiz çok yüksek deðil.
Mesela aþý haberleri çok dolaþýyor birçok ülke þirketlerle þimdiden anlaþmalar yapmaya baþladý yakn zamanda bir aþý onaylanýr gibi görünüyor.
piyasa normale döndüðünde akbank ýn hýzlý bir þekilde tepki vereceðini düþünüyorum.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri