Akbank forumunda Garanti konuþuluyor þaþýrtýcý yarýn ilk hedef 5.30
Ak ve Garan hep beraber hareket ederdi.O da dayanamayýp Akbanka fark atýnca burada konusuluyor.7 Agustostan bugune garan yuzde 15 e yakýn cýktý ak yuzde 10 civari.Yuzde 5 e yakýn fark acýldý aralarýnda .Umarým en azýndan onunla farký kapatýrýz bu fiyatlarý haketmedigi asikar.YTD
Garan yarýn nasýl hareket eder sn hocam? Garan konuþuluyor dediler geldik akbnk foruma YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oncelikle selamlar, Sn Laguna nasilsin dostum zaman zaman yazilarini okuyorum bol kazanclar dilerim.
Gelelim bu katiksiz suzmee adii akbankaa bes yillik borsa endekse gore dipte, is bankasinin altinda, vakifla arada marj dustu65 kurusaa velasil kelamm gavur alisa gelmezse bundan bi bokk olmaz gavur satisi nezaman bitecek belli degil hala gavurun elinde encok mal olan bu adii de sabir demekten baska sans kalmadi. Gavur umarimm benjamini bozarda su adiyi kaldirip endeks, isci ve vakifbankla olan arayida duzeltir. Sunu kimse unutmasin cikarkende duserkende baba kagit GARAN olup gerisi yalandir.
7 aðustosta %59.2 olan yabancý payý 10 aðustosta %57ye düþmüþ. Yabancý azaldýðý sürece bu hissenin artma ihtimali artýyor. Ýyi yolda gidiyor hissemiz. Acaba dün yabancý payý ne oldu çok merak ediyorum. Her zaman dediðim gibi yabancý gittikçe banka hisselerinden banka hisseleri artacaktýr. Yerliye göre banka hisseleri çok ucuz!!! Ama bu yabancýlar her fýrsatta endeksin içine etmeyi çok iyi beceriyorlar. Umarým en kýsa sürede giderler hissemizden
Hissemiz ma8 de al vermeye baþlamýþ günlükte) 6 ya kadar güzel artar bence hisse. Sonra ordaki düþüþ trendini kýrar mý bilemem. Ýnþallah kýrarda biraz para kazanmaya baþlarýz. Ytd..
Yer Ýmleri