Gizli faiz artışı oldu.
Açık faiz artışına reis izin vermez.
İş işten geçince zoraki artışa izin verir.
Ona daha var
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gizli faiz artışı oldu.
Açık faiz artışına reis izin vermez.
İş işten geçince zoraki artışa izin verir.
Ona daha var
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Zarar rekoru kıran havacılık artı kar rekoru tazeleyen bankalar eksi.Pala isini biliyor.YTD
hacimsiz 4.92 yakıyorlar %2 aşağıda kağıt haftalıkta 5 üstüne atamayacak belli oldu.kapanışta piyasaya daha basacaklar sanırım.,endeks müsaade etmedi,o kadar olumsuz veri akışı var.Yunanistanla suları ısıttık,dolar 7,40,haftaya faiz kararı var.
haftalık kapanış kötü olacak.Sadece tepki olarak kaldı,devamı gelmedi maalesef.
Bankalara çok ky geldi bekletiyolar ama bugün hepsi hacimsiz düştü, yemezler. Kimse buradan satmaz son 5 yılın dibindeyiz iyice mallanırız ancak o olur.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada, dolar teminat koyup, bankalar ihtiyac kredisini garantili versin, gibi dusunceniz varsa, unutun gitsin.
Aslinda, bankalarin batik krediler sorununa cozum gibi geliyor ama, banka hic orali degil.
Aslinda vatandas, dolarim dursun, bu soysuzlara soyulmayim, ama teminat olarak dahi olsa bu dolarlar sisteme girsin, carpan hizlandiran faktorlerle, milli ekonomiye katki saglasin istiyoruz, banka kabul etmiyor.
30 yildir musterisi oldugum banka, o dolarin sifir getiriyle orada duracak, sen de kredi istiyorsan, aylik % 1.40 ile, kredi kullanacaksin diyor.
Sasirmadim, inanin.
Bu ulkede iki sanayici, bu kalitede arabalari bu millete itelemek icin 70 sene demiryolu yaptirmadi.
Kazlar ve kumesler meselesi.
O nedenle diyor damat, dolari ne yapacaksin.
Yersen.
Perşembe günü MB tarihi bir karar verecek.En azından bi 100 puan faiz artışı yaparak piyasaya gerektiğinde faiz yükseltirim mesajını vermeli ve en önemlisi bağımsız olduğunu göstermeli.Dışarıda veya korona ile ilgili bir olay olmadığı sürece piyasanın ve doların yönünü MB belirleyecek.
Yer İmleri